ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με στόχο το τρία στα τρία Ανάληψη και Γ.Σ. Βόλου

με-στόχο-το-τρία-στα-τρία-ανάληψη-και-γ-483231

Με στόχο το τρία στα τρία θα αγωνιστούν σήμερα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, η Ανάληψη Βόλου και ο ΓΣ Βόλου. Οι δυο βολιώτικες ομάδες, που μετρούν το απόλυτο στα δύο πρώτα ματς, προσβλέπουν σε ανάλογη συνέχεια.
Αναμφίβολα το δυσκολότερο έργο το έχει η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα που θα κληθεί να αγωνιστεί στην Καρδίτσα κόντρα στο τοπικό Αθλητικό Σύλλογο. Οι κυανέρυθροι που προέρχονται από νίκη στο ΕΑΚ επί του Αλμυρού, δούλεψαν όλη την εβδομάδα σε λάθη και αδυναμίες που φάνηκαν στο προηγούμενο ματς και αισιοδοξούν ότι θα παραταχθούν βελτιωμένοι και απολύτως έτοιμοι για το δεύτερο διπλό τους στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και οι γηπεδούχοι αυτό που θέλουν είναι αποκλειστικά η δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μοναδική απουσία για το βολιώτικο συγκρότημα αυτή του Καραφέρα.
Αντίθετα ο ΓΣ Βόλου αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος απέναντι στην ουραγό ΕΑΛ, που μέχρι στιγμής δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν οι γηπεδούχοι την υποτιμήσουν. Συγκέντρωση και σοβαρότητα είναι τα στοιχεία που επιζητά από τους παίκτες του ο Γιώργος Κοσμάτος για να κάνουν το τρία στα τρία το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. και φυσικά στον ΓΣ Βόλου ούτε που θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να στραβοπατήσουν στην έδρα τους και πόσο μάλλον να αναγκαστούν σε απώλεια από έναν αδύναμο αντίπαλο.
Τέλος, ο ΓΣ Αλμυρού θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνικό Λάρισας στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό του Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ανάληψη αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο, αισιοδοξούν ότι σήμερα το απόγευμα θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους επιτυχία.
 
Το πρόγραμμα:
Α1 ΕΣΚΑΘ
ΕΑΚ Λάρισας (5.30 μ.μ.) Αστέρας Λάρισας – ΓΣ Τιτάνες
Κλ. Μπάρας Τρικ. (5.30 μ.μ.) Ικαροι Τρικ. – Ολυμπιακός Καρδ.
Β. Παρασκευόπουλος (5.30 μ.μ.) ΓΣ Βόλου – ΕΑ Λαρίσης
ΕΑΚ Καρδίτσας (6 μ.μ.) ΑΣ Καρδίτσας – Ανάληψη Βόλου
Κλειστό Αλμυρού (6.30 μ.μ.) ΓΣ Αλμυρού – Εθνικός Λάρισας
Κλ. Αγίου Θωμά (7.30 μ.μ.) ΑΟ Κεραυνός – ΓΣ Νίκαια Λαρ.
 
Α2 ΕΣΚΑΘ
Γηπ. Σκιάθου (12 μ.) Σκιάθος – Κένταυρος Ζαγοράς
ΕΑΚ Βόλου (5.30 μ.μ.) Περραιβός – Ερμής Αγιάς
Κλ. Αγίου Θωμά (6 μ.μ.) ΑΕ Λάρισας – Θεσσαλικός
Β. Παρασκευόπουλος (7.30 μ.μ.) Ανω Λεχωνίων – ΑΟ Σουφλαρίων
 
Η Βαθμολογία
1. Αστέρας                 4
2. Τιτάνες       4
3. Ανάληψη    4
4. ΓΣ Βόλου                4
5. Νίκαια        3
6. Καρδίτσα              3
7. Εθνικός      3
8. Ικαροι         3
9. Αλμυρός     2
10. Κεραυνός            2
11. Ολυμπιακός Κ.    2
12. ΕΑΛ                       2
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου