ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με αισιοδοξία ο Ολυμπιακός … στις Σέρρες

με-αισιοδοξία-ο-ολυμπιακός-στις-σέρρ-483242

Με αισιοδοξία για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας θα παίζει τη Δευτέρα στις Σέρρες ο Ολυμπιακός Βόλου που στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει το σερί του με τις καλές εμφανίσεις μακριά από το Βόλο, όπου μετράει μόνο μία ήττα στα πέντε ματς. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν εκτός Βόλου μία νίκη στη Νέα Σμύρνη και τρεις ισοπαλίες, σε Τούμπα, Περιστέρι και Καυτανζόγλειο και μια ήττα κόντρα στον ΟΣΦΠ στο «Καραϊσκάκη».
Η Βολιώτικη ομάδα με αλλαγές στην 11άδα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, να συνεχίσει το αήττητο σερί του για 5η αγωνιστική, αλλά και να σπάσει την κακή παράδοση που τον θέλει να μην κερδίζει στη Μακεδονική πόλη… κόντρα στους Σερραίους που προέρχονται από νίκη στην Τρίπολη…
 
Στις Σέρρες ο Ολυμπιακός θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να ενημερώνει ότι πήρε 500 εισιτήρια για τον αγώνα που τη Δευτέρα θα αρχίσει στις 7.30μμ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που θα μεταβούν οργανωμένα ή μεμονωμένα στις Σέρρες, η ΠΑΕ τους ενημερώνει για τα εξής: «Το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 20 ευρώ.
 Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των Συνδέσμων, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητα επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) από τους κατά τόπους Συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο (Austrian Boys, ΣΦΕΟΒ, Vatos Locos).
Οι μεμονωμένοι εκδρομείς – φίλαθλοι από το Βόλο ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που διαμένουν εκτός Μαγνησίας, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο Βόλο, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, είτε την ημέρα του αγώνα, έξω από τη Θύρα 8 του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών αντίστοιχα, από ειδικό εκδοτήριο, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη θύρα 8 του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών.
Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει για μία ακόμη φορά πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν και να επιδεικνύουν, σε κάθε περίπτωση, κόσμια συμπεριφορά, σύμφωνη πάντα με τα αθλητικά ιδεώδη.»
 
Ανακοίνωση Austrian Boys
 
“Τη Δευτέρα η ομάδα μας αγωνίζεται στις Σέρρες, η ομάδα μας έχει αποδείξει ικανή για το καλύτερο, όμως και ο κόσμος που είναι Superleage επιπέδου έχει αποδείξει πως είναι ικανός παρόλο της εργάσιμης μέρας να εξαντλήσει τα 500 εισιτήρια και τη Δευτέρα το απόγευμα το γήπεδο των Σερρών να πάρει το δικό μας χρώμα. Το Austrian Boys Club διοργανώνει εκδρομή, ώρα αναχώρησης 13:00 από το ΕΑΚ όπου θα αναχωρήσουν τα πούλμαν μας. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στα γραφεία του club.
Μετά την γενική συνέλευση των μελών του Δ.Σ των Austrian Boys έχουμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας και τον κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:
1) Εκδήλωση συνδέσμου πριν τα Χριστούγεννα για την οικονομική ενίσχυση του σύνδεσμο.
2) Έκδοση συλλεκτικού ημερολογίου του συνδέσμου για τις προσεχές εορτές.
3) Συλλογή δώρων, ρούχων τις παραμονές εορτών για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου.
4) Μετά από κάλεσμα των μελών μας θα μαζέψουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις άπορες οικογένειες της περιοχής της Νέας Δημητριάδος.
5) Καθημερινά λειτουργεί το νέα μας bar – μπουτίκ του Club”.
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου