ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τον κόσμο …για να αυξήσει τη διαφορά

με-τον-κόσμο-για-να-αυξήσει-τη-διαφορ-124633

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με σύμμαχο τον κόσμο, που άρχισε να βλέπει την αγωνιστική διαφορά, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει την 3η συνεχόμενη νίκη την Κυριακή, υποδεχόμενος στο Πανθεσσαλικό τον Αχιλλέα Φαρσάλων, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά, που θα φτάσει στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη …και θα τον κρατήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός που είναι αήττητος στον β’ γύρο και πλέον φανερά βελτιωμένος αλλά και πιο ποιοτικός ποντάροντας και στην βοήθεια του κόσμου, που στάθηκε και στα δύσκολα δίπλα του, με την τρίτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που δεν έχει καταφέρει ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα έχει πλέον τη δυνατότητα να κοιτάξει και πιο ψηλά αφού μπορεί πριν ενάμιση μήνα να κινδύνευε, αλλά τώρα θέλει και μπορεί να στοχεύει στην 2η θέση…

Όσον αφορά και τον κόσμο η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 3μ.μ., στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει αναλυτικά τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 5€ (ισχύει και για τις γυναίκες, τους ανέργους, αλλά και για τα παιδιά από 12 έως και 17 ετών)

Είσοδος στις αδιάθετες θέσεις των VIP: 10€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Οι μητέρες, που θα συνοδεύουν παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου, θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη και μπορούν να σταθμεύουν στο παρκινγκ του Σταδίου.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους: Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι ακόμη πιο αυστηρός και απαγορεύει ακόμη και το άναμμα πυρσού ή βεγγαλικού, πολύ δε περισσότερο τη ρίψη κάθε είδους αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ομάδα μας, η οποία θα έχει άμεση τιμωρία από βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο έως και αποκλεισμό της έδρας.

Όλος ο κόσμος πρέπει να προστατεύσει απαραιτήτως την ομάδα μας και να δείξει το μεγαλείο της φίλαθλης συμπεριφοράς του».

Χωρίς Θέο

Για το κυριακάτικο (3μ.μ.) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιώργος Θέος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Δήμος Κόκας ενώ πάλι θα απουσιάζει ο Κλεβί Κόλα, με τον οποίον υπάρχει η εκκρεμότητα σχετικά με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος, η οποία και θα συζητηθεί την άλλη εβδομάδα.

Γνώριμος διαιτητής

Γνώριμος στον Ολυμπιακό είναι ο διαιτητής Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. που ορίστηκε για το κυριακάτικο ματς με τα Φάρσαλα στο Πανθεσσαλικό στάδιο .Ο Παπακωνσταντίνου, ήταν διαιτητής στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με το Βελούχι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώ και τη νέα χρονιά «σφύριξε» πρόσφατα το ματς με τον Διγενή στην Οιχαλία, όπου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Εκδήλωση και Γ.Σ. των παλαιμάχων

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου» καλεί όλα τα μέλη της στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ (αίθουσα εκδηλώσεων).

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας, μία ώρα μετά με θέματα:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2016-2017

2. Παραίτηση του Δ.Σ.

3. Εκλογές για ανάδειξη καινούργιου Δ.Σ. με διετή θητεία.

Θέλει τον κόσμο και το μπάσκετ

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για το ματς της ανδρικής ομάδας κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου στο ΕΑΚ το Σάββατο (10/2), επισημαίνεται η ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων, για να μη αγωνίζονται οι παίκτες μπροστά σε άδειες κερκίδες, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά: «Με το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη διατήρηση του αήττητου στον όμιλο μας.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία για τον αγώνα, στον οποίο δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Καραθάνο, ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα. Δεν είναι σωστό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες, παρότι μαζί με τους προπονητές τους ήδη έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δυο ομίλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου