ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μόνο ζητούμενο η συνέχεια επιτυχιών

μόνο-ζητούμενο-η-συνέχεια-επιτυχιών-125347

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και στην ανοδική τάση που υπάρχει αναφορικά με τη βαθμολογική θέση θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά από δυο συνεχόμενα «διπλά» δεν επαναπαύεται… και την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, υποδεχόμενος τον Αχιλλέα Φαρσάλων, θέλει την τρίτη συνεχόμενη νίκη, κάτι που δεν έχει καταφέρει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η νίκη την Κυριακή επί του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει διπλή αξία, αφού η ερυθρόλευκη ομάδα θα φτάσει στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη (καθώς ο ΑΟ Σελλάνων που βρίσκεται εκεί κάνει το ρεπό του), και εκτός του ότι ο Ολυμπιακός αποκτά πλεονέκτημα σε ό,τι αφορά την παραμονή, κάτι που απασχολούσε την ομάδα πριν ένα μήνα, τώρα θα του δώσουν τη δυνατότητα να κοιτάξει και πιο ψηλά.

Για το κυριακάτικο (3μ.μ.) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιώργος Θέος, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ αντίθετα επιστρέφει από τιμωρία ο Δήμος Κόκας. Πάλι θα απουσιάζει ο Κλεβί Κόλα, με τον οποίον υπάρχει η εκκρεμότητα σχετικά με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ρήγας Φεραίος, η οποία και θα συζητηθεί την άλλη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός που είναι αήττητος στον β΄ γύρο θέλει συνέχεια και στις 8 αγωνιστικές που απομένουν (στις οποίες έχει μόνο ένα παιχνίδι εκτός Βόλου), ενώ η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε ανακοίνωσή της καλεί και αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, τον κόσμο να δώσει «δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου εκτός από τη νίκη να δείξει τη δυναμική του Συλλόγου, αλλά και πως «ενωμένοι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν, όσα εμπόδια κι αν βάζουν»!

Ο Παπακωνσταντίνου διαιτητής

Γνώριμος στον Ολυμπιακό είναι ο διαιτητής που ορίστηκε για το κυριακάτικο ματς στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας: Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Ο Παπακωνσταντίνου, αν και είναι νέος διαιτητής και φέτος πρωτοεμφανίστηκε στους πίνακες, το κυριακάτικο θα είναι το έκτο παιχνίδι που θα διευθύνει και τρίτο του Ολυμπιακού.

Ο Φθιωτός ρέφερι ήταν ο «άρχων» του αγώνα στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με το Βελούχι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Καρπενήσι (1/10/2017), στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 1-0, ενώ και τη νέα χρονιά «σφύριξε» πρόσφατα το ματς με τον Διγενή στην Οιχαλία, όπου ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1.

Την Κυριακή βοηθοί θα είναι οι Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ετήσια συνεστίαση

Την ετήσια συνεστίασή του διοργανώνει ο Ολυμπιακός Βόλου την Παρασκευή 16/2. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, την ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:00 στο κέντρο «Κ.Χ. 1948», στην οδό Κύπρου 91-93. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Η τιμή της κάρτας εισόδου είναι 15€ και περιλαμβάνει πλήρες μενού με δωρεάν κρασί, αναψυκτικά και ζωντανή μουσική. Η παρουσία όλων όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Η διάθεση των καρτών εισόδου πραγματοποιείται από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Αλέκο Μεταφτσή στο τηλέφωνο 6958 459454. Να σημειωθεί πως κάρτες θα διατίθενται και στην είσοδο του κέντρου».

Κάλεσμα των παλαιμάχων

Η «Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου» καλεί όλα τα μέλη της στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2018 και ώρα 8μ.μ. στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ (αίθουσα εκδηλώσεων).

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου και σε περίπτωση μη απαρτίας, μία ώρα μετά με θέματα:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός 2016-2017

2. Παραίτηση του Δ.Σ.

3. Εκλογές για ανάδειξη καινούργιου Δ.Σ. με διετή θητεία.

Θέλει τον κόσμο το μπάσκετ

Σε ανακοίνωση της Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. για το ματς της ανδρικής ομάδας κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου στο ΕΑΚ το Σάββατο (10/2), επισημαίνεται η ανάγκη παρουσίας των φιλάθλων, για να μη αγωνίζονται οι παίκτες μπροστά σε άδειες κερκίδες, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά: «Με το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη διατήρηση του αήττητου στον όμιλο μας.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία για τον αγώνα, στον οποίο δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Καραθάνο, ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δυο εβδομάδες.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα. Δεν είναι σωστό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες, παρότι μαζί με τους προπονητές τους ήδη έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το Κύπελλο ΕΣΚΑΘ, να παίζουν όμορφο μπάσκετ και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δυο ομίλους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου