ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και πάλι οι δυο τους

και-πάλι-οι-δυο-τους-127298

Στο ΟΑΚΑ θα λύσουν τις διαφορές τους απόψε στις 7.30μ.μ. ΑΕΚ και Ολυμπιακός, που θα τεθούν αντιμέτωποι για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λάρισα, με τους βυσσινί να έχουν προβάδισμά, έχοντας νικήσει στον πρώτο αγώνα με 2-1, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης κλείνει το ματς της Λαμίας με τον Πανιώνιο. Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται αύριο, με τον Ατρόμητο να φιλοξενεί στο Περιστέρι τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Να προστατέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να περάσει στην επόμενη φάση θέλει η ΑΕΛ, που φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ηλίας Φυντάνης δεν υπολογίζει στους Ντέλετιτς και Ρέντζα, με τον πρώτο να συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ ο δεύτερος «τρέχει» να προλάβει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για τα Γιάννινα εκτός αποστολής έμεινε ο Αντι Λίλα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στους προσαγωγούς. Ο Πέτράκης άφησε επίσης εκτός τους Βελλίδη και Νικολιά, ενώ η αποστολή αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Γιαννίκογλου, Μπέριο, Τζημόπουλο, Γαρουφαλιά, Μανθάτη, Μιχαήλ, Γιάκο, Σκόνδρα, Καρανίκα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Κόντε, Βιδάλ, Χαλκιαδάκη, Αποστολόπουλο, Βενετικίδη, Ζαχαρό,Σολτάνι και Μπετρά. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Καραντώνης με βοηθούς την Κουρουμπύλια και τον Γρεβένη.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30)

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να παλεύουν για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Από την πλευρά των γηπεδούχων, η ΑΕΚ θέλει εκτός από το να περάσει στους «4» του θεσμού, να συνεχίσει και το καλό σερί απέναντι στον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε πριν τρεις μέρες, για το πρωτάθλημα με 2-1. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ποδοκνημική. Οι 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Για τους ερυθρόλευκους που θέλουν κα κάνουν το restart, αρχής γενομένης από το Κύπελλο, ο Οσκαρ Γκαρθία θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τον Ταχτσίδη να περνά στα χαφ δίπλα από τον Ρομαό, στην επίθεση θα επιστρέψει ο Ανσαριφάρντ, με τους Μάριν, Μιραλάς και Φορτούνη στην μεσοεπιθετική τριάδα, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ομάρ ο οποίος έχει μικροενοχλήσεις. Αναλυτικά η αποστολή των “ερυθρολεύκων”: Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σίλβα, Ταχτσίδης και Βρουσάι. Ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία, με βοηθούς τους Αλεξέα και Τουμπακάρη.

«Στηρίζουμε και προστατεύουμε την ομάδα»

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να γεμίσει το ΟΑΚΑ αλλά με κόσμια συμπεριφορά, απευθύνει η ΠΑΕ ενόψει του σημερινού επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό. «Δίνουμε ώθηση στην ομάδα μας για μία ακόμα μεγάλη πρόκριση! Προπονητής και ποδοσφαιριστές χρειάζονται και δικαιούνται τη δική σας -μοναδική- στήριξη! Όλοι μαζί στο Ολυμπιακό Στάδιο προστατεύοντας την ομάδα μας από κάθε κίνδυνο και αποφεύγοντας τις παγίδες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ στα social media.

Λαμία-Πανιώνιος (21:45)

Με παρακαταθήκη το 1-0 της Νέας Σμύρνης, ο Πανιώνιος ταξιδεύει στη Λαμία για τον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Για τους Νεοσμυρνιώτες ερωτηματικό παραμένει η συμμέτοχή του Σιώπη, καθώς ο Έλληνας χαφ δεν κατάφερε να προπονηθεί. Διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Δημητριάδη και Ακρίβο.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (Αύριο 19:30)

Την αυλαία της προημιτελικής φάσεις κλείνει η αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι αύριο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μεγάλο προβάδισμα, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά ώστε να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα. Ο Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία θα είναι ο διαιτητής του αγώνα, με βοηθούς τους Κωσταρά και Καρσιώτη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου