ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να δώσει αξία στα «διπλά» του!

να-δώσει-αξία-στα-διπλά-του-128435

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να δώσει μεγαλύτερη αξία σε ό,τι πέτυχε για πρώτη φορά φέτος θέλει τώρα ο Ολυμπιακός Βόλου, που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει στο γήπεδο την ανωτερότητά του, πιστοποιώντας ότι με την ενίσχυση του ρόστερ έγινε πιο ποιοτικός και αποτελεσματικός, και ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά, χωρίς να επαναπαύεται…

Την περασμένη Κυριακή με τη νίκη στο Προάστιο Καρδίτσας (0-1 τον ΑΟ Σελλάνων) πέτυχε για πρώτη φορά δυο συνεχόμενα «διπλά» και ισοφάρισε το φετινό ρεκόρ δυο συνεχόμενων νικών που είχε από τον α΄ γύρο, παίζοντας με τις ίδιες ομάδες (Ρήγα και ΑΟ Σελλάνων στο Βόλο), και τώρα την ερχόμενη Κυριακή υποδεχόμενος τον Αχιλλέα Φαρσάλων θέλει να φτάσει για πρώτη φορά στην τρίτη συνεχόμενη νίκη, που αυτόματα θα τον φτάσει στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, αφού η ομάδα που κέρδισε την Κυριακή και βρίσκεται εκεί κάνει το ρεπό της.

Το πιο θετικό πάντως για τον Ολυμπιακό είναι ότι με τις δυο συνεχόμενες νίκες ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας και πλέον βλέπει τη συνέχειά του διαφορετικά, με περισσότερη αισιοδοξία και λιγότερο άγχος που έφερνε στην ομάδα η δύσκολη βαθμολογική θέση…

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στον β΄ γύρο και πλέον συνειδητοποίησε πως οι νίκες είναι αυτές που κάνουν τις διαφορές στη βαθμολογία, ενώ και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης αναφερόμενος στο «διπλό» που κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι» στο Προάστιο εκτίμησε ότι εκτός του βαθμολογικού κέρδους θα τους βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Επίσης ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Σάββας, που έπαιξε για πρώτη φορά από την αρχή και έδειξε κι αυτός πως είναι από τους παίκτες που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Σελλάνων με 0-1, πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκες σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τώρα ο Ολυμπιακός στις 8 αγωνιστικές που απομένουν έχει μόνο ένα παιχνίδι εκτός Βόλου, έχει τα πέντε από τα 7 ματς στην έδρα του, έχει ντέρμπι, έχει ρεπό αλλά κυρίως έχει πια μεγαλύτερη συσπείρωση του κόσμου. Η ομάδα έχει αποκτήσει ποιότητα και νοοτροπία νικητή, και αυτό που χρειάζεται πλέον είναι η σοβαρότητα απέναντι σε κάθε αντίπαλο…

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου ως το τέλος του φετινού πρωταθλήματος είναι:

19η: 11/2: Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων

20η: 17/2:Θήβα – Ολυμπιακός

21η: 25/2: Ολυμπιακός – Νίκη

22η: 4/3:ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

23η: 11/3: Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας

24η: 18/3: Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

25η αγωνιστική: 24/3: ΡΕΠΟ

26η: 1/4: Ολυμπιακός – Γ.Σ.Αλμυρού

Χθες η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 προχώρησε σε ανακοίνωση, θέλοντας να ευχαριστήσει και δημόσια τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν την Κυριακή στο Προάστιο, δίπλα στην ομάδα, αναφέροντας τα εξής: «Με σύμμαχο τον υπέροχο κόσμο μας, που βρέθηκε στο Προάστιο Καρδίτσας, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο «τρίποντο» και να αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι κόποι και οι προσπάθειες τόσο της Διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όσο και των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού team καρποφορούν και είναι σίγουρο πως και η συνέχεια θα είναι το ίδιο αισιόδοξη και θετική.

Αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει έναν ακόμη αγώνα, αυτή τη φορά με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό «παρών» στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να δείξουμε πανταχόθεν τη δυναμική του Συλλόγου αλλά και πως ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, όσα εμπόδια κι αν μας βάζουν!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην πόλη, κι αυτό θα δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως τόσα χρόνια έχει πράξει. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».

Στο μεταξύ, για την Κυριακή όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων με στόχο να «χτίσει» σερί νικών, με προσοχή απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, δεν θα αγωνιστεί ο Γιώργος Θέος, ο οποίος συμπλήρωσε στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, επιστρέφει ο Δήμος Κόκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου