ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Γκαρσία ο ΝΠΣ Βόλος με Νίκη Βόλου

χωρίς-γκαρσία-ο-νπσ-βόλος-με-νίκη-βόλου-128476

Ο Πίτου Γκαρσία σημείωσε το τρίτο τέρμα του ΝΠΣ Βόλος στο παιχνίδι απέναντι στη Θήβα, ωστόσο δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, μιας και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης. Σημειώνεται πως ο Γκαρσία θα απουσιάσει για πρώτη φορά από παιχνίδι των κυανέρυθρων.

Φεράντο: «Ημασταν άτυχοι»

Στη δυσκολία του παιχνιδιού στάθηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο μετά την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στη Θήβα, με τον Ισπανό τεχνικό να αναφέρει: «Στην αρχή είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήμασταν άτυχοι, δεχτήκαμε ένα γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τον έλεγχο στους χώρους, η Θήβα έβγαζε αντεπιθέσεις. Παίζαμε εκτός έδρας, ήταν δύσκολο παιχνίδι, το είχα πει και στα παιδιά».

Παχατουρίδης: «Εγιναν παράξενες φάσεις»

Από την πλευρά των γηπεδούχων ο Θόδωρος Παχατουρίδης μίλησε για «παράξενες φάσεις» που στοίχησαν από την ομάδα του τη νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του: «Όλος ο κόσμος είδε ότι ένα παιχνίδι που έπρεπε να λήξει το λιγότερο 4-0 υπέρ της Θήβας, έγιναν κάποιες παράξενες φάσεις και εκεί που ήταν να κερδίζαμε και 4-0, χάναμε και 3-2. Ευτυχώς τα παιδιά έχουν ψυχικά αποθέματα και προσπάθησαν μέχρι το τέλος, και νομίζω μετά το 3-3 χάσαμε κλασικότερες ευκαιρίες να διαμορφωθεί το σκορ ακόμα και 5-3. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά για τη μέχρι τώρα διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ που προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο, για αυτό τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου