ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χαμηλοί τόνοι ενόψει Μακεδονικού

χαμηλοί-τόνοι-ενόψει-μακεδονικού-483628

Για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Μακεδονικό είναι πανέτοιμη η ομάδα της Νίκης η οποία σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Από χθες στον Βόλο βρίσκεται και ο Στράτος Γιδόπουλος φέρνοντας μαζί του και τον 23χρονο Λιβεριανό Σαϊντί για δοκιμή, ενώ σήμερα αναμένεται να έχει συναντήσεις με παίκτες και προπονητή.

Το ζητούμενο πλέον στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου είναι η ηρεμία με σκοπό ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ να έχουν καθαρό μυαλό εν όψει της αυριανής αναμέτρησης στο Παντελής Μαγουλάς με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Στους κυανόλευκοι επιχειρείται προσπάθεια ανασύνταξης των δυνάμεων και για αυτό όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν στην αρχή της εβδομάδας περί αντικατάστασης του Αρμάντο Μαρέντζι για την ώρα μένουν ως σκέψεις ή ως φήμες.

Από την μεριά του ο Στράτος Γιδόπουλος ο οποίος φέρονταν τις περασμένες ημέρες να προχωράει σε αλλαγές στο τεχνικό τιμ δείχνει να στηρίζει τον Κροάτη τεχνικό και στους κύκλους του διαψεύδει περί ονομάτων και νέων τεχνικών.

Αλλωστε το αυριανό ματς είναι το πιο κρίσιμο για την ομάδα της Νέας Ιωνίας μέχρι το επόμενο φυσικά. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και για αυτούς θα πρέπει να παλέψει και να ματώσει ο καθένας στο Παντελής Μαγουλάς αύριο Σάββατο στις 3μ.μ.

Σήμερα αναμένεται η συνάντηση του ισχυρού άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γνώση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Νίκη και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ότι καλύτερο περνάει από τα χέρια τους η καλύτερα από τα πόδια τους ώστε η ομάδα να ξεκινήσει ένα σερί νικών.

Στόχος από την αρχή της φετινής περιόδου είναι η άνοδος και κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν τα καλά αποτελέσματα της Νίκης έχουν διάρκεια. Μπορεί η ομάδα να προσπαθεί και να παίζει πολλές φορές και καλύτερα από τον αντίπαλο ωστόσο αυτό που της λείπει είναι η ουσία. Δηλαδή το γκολ και οι βαθμοί της νίκης.

Πρώτη για Σαϊντί

Την πρώτη του προπόνηση με την εμφάνιση της Νίκης Βόλου πραγματοποίησε χθες ο Λιβεριανός Σαμ Σαϊντί ο οποίος έφθασε προχθές στην Ελλάδα για χάρη της Νίκης Βόλου που αναζητά λύσεις στην επίθεση για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Σαϊντί έφθασε χθες στον Βόλο μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο και έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου όπου βρέθηκε χθες η ομάδα. Η απόφαση για το αν αποκτηθεί ή όχι θα παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες οπότε και θα δοκιμαστεί εκ νέου. Όσον αφορά το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα αξίζει να σημειωθεί πως προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς επιστρέφει και ο Διγκόζης από τιμωρία. Μικροενοχλήσεις σε παλιό του χτύπημα ένοιωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Αντε Ντάνισιτς, αλλά όπως διαβεβαίωσε το ιατρικό τιμ δεν είναι κάτι το σοβαρό και θα βρίσκεται στα πλάνα του συμπατριώτη του Αρμάντο Μαρέντζι για το αυριανό παιχνίδι.

Σε απολογία η ΠΑΕ Νίκη Βόλου

Σε απολογία κάλεσε την ΠΑΕ Νίκη Βόλου η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE – FOOTBALL LEAGUE 2 για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 10:30π.μ. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση η κυανόλευκη ΠΑΕ καλείται για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5,14,15 του Πειθαρχικού Κώδικα για την αναμέτρηση στο Παντελής Μαγουλάς κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής στις 24/10. Επίσης για τον ίδιο αγώνα καλείται και η ομάδα της Αναγέννησης όπως και οι κ.κ. Βελιτζέλος ως προπονητής τερματοφυλάκων όπως και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 8, 11, 12, 18 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Τα εισιτήρια του Ερασιτέχνη

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) όπως και από τα μέλη του Δ.Σ., από το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Στράτου Ματζανά (Ελ. Βενιζέλου με Δημοκρατίας), το Blue Club «Π. Ντοκούζης» (Μαιάνδρου 14) και τους Blue Angels (Αναπαύσεως 24). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του συλλόγου να ενισχύσουν με την αγορά καρτών διαρκείας την φετινή προσπάθεια για αγωνιστική άνοδο σε όλα τα τμήματά της.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου