ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπακάλης: «Χτίζουμε νοοτροπία νικητή»

μπακάλης-χτίζουμε-νοοτροπία-νικητή-129486

«Παλικαρίσιο διπλό», χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου Λάκης Μπακάλης το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από το Προάστιο Καρδίτσας και τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Παράλληλα, ο Βελεστινιώτης τεχνικός σχολίασε ότι η ομάδα του χτίζει νοοτροπία νικητή και ότι η χθεσινή επικράτηση επί των Καρδιτσιωτών θα βοηθήσει ψυχολογικά τον Ολυμπιακό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι πήραν ένα ‘παλικαρίσιο’ διπλό που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να συνεχίσουμε με πιο καθαρή σκέψη. Ο πολύ κακός και βαρύς αγωνιστικός χώρος αδικεί και τις δύο ομάδες. Και την ομάδα των Σελλάνων, η οποία έχει δείξει, σε όλα της τα παιχνίδια, πως προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά, φυσικά, κι εμάς που είμαστε μία αρκετά ποιοτική ομάδα. Γενικά, το τερέν δε μας άφησε να δείξουμε παραπάνω πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε αρκετές καλές φάσεις, τις οποίες δεν εκμεταλλευτήκαμε. Το πάθος μας, όμως, θεωρώ ότι ‘έσωσε την παρτίδα’ σε όλα τα άλλα κομμάτια, αγωνιστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ξανά προϋποθέσεις για γκολ και πιστεύω πως δίκαια κερδίσαμε στο τέλος. Συγχαρητήρια σε εμάς, αλλά και στον αντίπαλο, ο οποίος κάνει μία πολύ καλή πορεία. Συγχαρητήρια και στον προπονητή των Σελλάνων και στους ποδοσφαιριστές του».

Σε ερώτηση για το αν υπήρχε άγχος, από πλευράς Ολυμπιακού, ο Λάκης Μπακάλης τόνισε: «Υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος και πίεση. Στα αποδυτήρια, αλλά κι εντός γηπέδου, ήμασταν φοβισμένοι, τρομαγμένοι. Ευτυχώς, ‘ανασάναμε’, όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και αγωνιστικά. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και χτίζουμε νοοτροπία νικητή, την οποία δεν είχαμε παλιότερα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου