ΜΠΑΣΚΕΤ

Με ΑΟΚ Βέροιας στο μπάσκετ

με-αοκ-βέροιας-στο-μπάσκετ-131246

Την ομάδα του ΑΟΚ Βέροιας αντιμετωπίζει σήμερα η Νίκη Βόλου στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ, με τους κυανόλευκους να επιθυμούν την επιστροφή στις νίκες μετά το παιχνίδι με τον Ζέφυρο. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν και σ’ αυτό το παιχνίδι την ομάδα, όπως κάνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο και να τη βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα νικηφόρο σερί που θα τη φέρει κοντά στις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτεί ο παλαίμαχος αθλητής και παλιός προπονητής ακαδημιών της ομάδας μας, Αποστόλης Κουτίνας. Ο κόσμος της Νίκης είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε! Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας».

Εξάλλου για το σημερινό παιχνίδι και όχι μόνο μίλησε ο Λάμπρος Πρέκας, με τον τεχνικό των κυανόλευκων να αναφέρει στη συχνότητα του SportFM 89.5:

Για τους τραυματισμούς στο παιχνίδι με τον Ζέφυρο: «Όταν στο ζέσταμα δυο βασικοί σου παίκτες αδυνατούν να αγωνιστούν και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, όπως και να το κάνεις, χαλάνε τα σχέδια. Δεν το λέω ως δικαιολογία, δεν υπάρχει δικαιολογία διότι η ομάδα είναι μία και σε οποιεσδήποτε συνθήκες πρέπει να αγωνίζεται. Αλλά μερικές φορές τέτοιες συγκυρίες σου χαλάνε το μυαλό, οι παίκτες επηρεάζονται και γενικά δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος, από τη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε σε μια εθνική κατηγορία μετά από τρία χρόνια και είναι νεοφώτιστη, είναι πρώτα να εξασφαλίσεις την παραμονή. Αυτό το έχουμε κάνει και με το παραπάνω. Έχουμε δείξει ότι είμαστε από τις δυνατές ομάδες στην κατηγορία, το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε, είτε την απευθείας άνοδο, είτε σε μία από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε μπαράζ».

Για τον σημερινό αγώνα: «Είναι και αυτό ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί παίζουμε με μια ομάδα η οποία έχει παίκτες που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α1 αλλά και χρόνια σε πρωταθλήματα Β’ Εθνικής και Α2. Θέλει μεγάλη προσοχή αλλά και εμείς θεωρώ ότι θα αντιδράσουμε. Είμαστε μια ομάδα που και στα προηγούμενα παιχνίδια έχουμε δείξει ότι μπορούμε και ξέρουμε να αντιδρούμε και έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι το ίδιο θα κάνουν και την Κυριακή».

Το σημερινό πρόγραμμα (15η – 5μ.μ.)
Νικόπολη Πρέβεζας-Πρωτέας Γρεβενών
Φαίακας Κέρκυρας-Ιωνικός
Φίλιππος Βέροιας-Ζέφυρος
Νίκη Βόλου-ΑΟΚ Βέροιας
Ικαροι Τρικάλων-ΑΠΣ Πτολεμαΐδα
Εύαθλος Πολυκάστρου-ΑΓΣ Ιωαννίνων
Ρεπό: ΓΕ Αγρινίου

Βαθμολογία
1. Φίλιππος Βέροιας 24
2. Φαίακας Κέρκυρας 23
3. ΑΓΣ Ιωαννίνων 21
4. Νίκη Βόλου 21
5. Πρωτέας Γρεβενών 20
6. Ζέφυρος 20
7. Νικόπολη Πρέβεζας 19
8. Εύαθλος Πολυκάστρου 19
9. ΑΟΚ Βέροιας 18
10. Ικαροι Τρικάλων 18
11. Ιωνικός 17
12. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 16
13. ΓΕ Αγρινίου 16

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου