ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο και προσοχή για το διπλό

με-κόσμο-και-προσοχή-για-το-διπλό-131739

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σημαντικό παιχνίδι έχει αύριο στην 18η αγωνιστική -κι ενώ θα μένουν άλλες 8 αγωνιστικές ως το τέλος- ο Ολυμπιακός Βόλου, που αγωνίζεται στο Προάστιο Καρδίτσας με τον Α.Ο. Σελλάνων …μια ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη βολιώτικη ομάδα στη βαθμολογία.

Στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η νίκη, καθώς οι ερυθρόλευκοι έτσι θα φτάσουν στο +6 από τον αντίπαλο, και στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου, που είναι σίγουρο πως θα κερδίσουν τη μάχη της κερκίδας σε ένα μικρό γήπεδο… Ο κόσμος του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Προάστιο, ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί διοργανώνουν εκδρομή. Συγκεκριμένα, στις 12.30 αύριο από το Club των Austrian Boys θα αναχωρήσει λεωφορείο για τον Προάστιο Καρδίτσας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6981177126.

Αγωνιστικά και ψυχολογικά στον Ολυμπιακό είναι καλά καθώς δεν επηρεάζονται από την ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος ζητώντας να πάρει στα «χαρτιά» το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (θεωρώντας αντικανονική τη συμμετοχή του Κλεβί Κόλα), και τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η ομάδα θα δικαιωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που θα εξετάσει την υπόθεση. Στον Ολυμπιακό δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν πάντως αύριο τον Κλεβί Κόλα, καθώς εκκρεμεί η ένσταση και δεν θέλουν η υπόθεση δικαίωσης να «τραβήξει» πολύ, αφού η συμμετοχή του θα έφερνε και νέα ένσταση από τους Καρδιτσιώτες.

Ο Λάκης Μπακάλης ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως δε θα πρέπει να ρισκάρουν τη συμμετοχή του 25χρονου μέσου μέχρι να βγει η απόφαση για την ένσταση, και έτσι ο Ολυμπιακός αύριο θα είναι χωρίς Κόκα – Κόλα. Ο Δήμος Κόκας θα απουσιάσει αφού είναι τιμωρημένος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες),

Από την άλλη επιστρέφει ο Στάθης Ρόκας που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής. Επομένως, η πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί αύριο Κυριακή ο Ολυμπιακός Β. είναι: Καραγκιολίδης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά στ’ αριστερά οι Σάββας, Τόσκας, Νόνης και Γελαδάρης, στο κέντρο οι Λούγκος, Ρόκας και Διβανές (ο τελευταίος ως δεκάρι), στα άκρα οι Θέος και Καμπλιώνης, ενώ για τη θέση του φορ είναι στις σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας να ξεκινήσει ο Χρήστου, αλλά πολλές πιθανότητες έχει και ο Σέττος. Παντως ο Λεωνίδας Χρήστου δείχνει στην προπόνηση πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός είναι μετά το Γενάρη πιο ποιοτικός αφού ενισχύθηκε με τους Στάθη Ρόκα, Αντώνη Καμπλιώνη, Πέτρο Διβανέ, Κλεβί Κόλα, Σάκη Σάββα που ήδη έχουν αγωνιστεί, αλλά και τον Λεωνίδα Χρήστου που ήρθε ως λύση στο γκολ, και επίσης με τους Ηλία Καλφούντζο και Γιώργο Πατσή, που είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν όταν χρειαστεί.

Ο Ολυμπιακός, με τη συμπαράσταση του κόσμου, έχοντας δείξει πλέον νοοτροπία νικητή, θέλει από αύριο να δείξει επίσης ότι η σημερινή θέση της ομάδας στη βαθμολογία είναι «πλασματική» (στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, και στο -7 από τη 2η θέση που πρέπει να είναι ο στόχος).

Γκαραγκάνης διαιτητής

Την κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο της Καρδίτσας θα διευθύνει ο Γιάννης Γκαραγκάνης από την ΕΠΣ Πιερίας… Ο Γκαραγκάνης είναι διαιτητής Γ’ Εθνικής από την περίοδο 2012-13 και «σφυρίζει» για πρώτη φορά παιχνίδι του Ολυμπιακού. Φέτος έχει διευθύνει έξι ματς, μεταξύ αυτών και την αναμέτρηση Ρήγας-Νίκη 0-1 στο Βελεστίνο. Συνολικά έχει «σφυρίξει» 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Γιώργος Σαλτσίδης επίσης από την Πιερία και Θωμάς Καλορογιάννης από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα κορίτσια αύριο με Νίκη Λευκάδας

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοδοξεί αύριο Κυριακή να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του, στο παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας στο κλειστό του ΕΑΚ. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να δώσουν δυναμικό «παρών», ενισχύοντας την ομάδα στην προσπάθεια για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας Gold θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο, αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο γι’ αυτούς χώρο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου