ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερχεται και φέρνει και παίκτη

ερχεται-και-φέρνει-και-παίκτη-484042

Στο Βόλο αναμένεται σήμερα ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου Στράτος Γιδόπουλος. Ο έμπειρος παράγοντας θα έρθει για να έχει συναντήσεις με τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και οργανωμένους, ενώ θα φέρει για δοκιμή και τον Λιβεριανό επιθετικό Σαμ Σαϊντί. Η έλευση του μεγαλομετόχου αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο όπως φαίνεται οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά το ματς με τον Μακεδονικό.

Σήμερα ο Γιδόπουλος θα προσπαθήσει απλά να περάσει τα μηνύματά του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενώ μετά το παιχνίδι του Σαββάτου θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League 2.

Ο μεγαλομέτοχος έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την κακή εμφάνιση στην Πτολεμαΐδα και ήταν από την προηγούμενη εβδομάδα να έρθει για να έχει συζητήσεις και συναντήσεις, αλλά τελικά δεν του το επέτρεψε μια ίωση. Κάτι τελικά που θα γίνει σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στο «μικροσκόπιο» ο Σαϊντί

Ο 23χρονος Λιβεριανός σέντερ φορ Σαμ Σαϊντί έφτασε χθες στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης και αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους κυανόλευκους. Ο Σαϊντί θα έρθει στον Βόλο μαζί με τον Στράτο Γιδόπουλο και θα παραμείνει εδώ μερικές ημέρες για να δοκιμαστεί. Αν οι άνθρωποι της ομάδας κρίνουν ότι ταιριάζει στα κριτήρια που θέτουν, τότε η Νίκη θα κινηθεί για την απόκτησή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η κυανόλευκη ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στην επίθεσή της και προσπαθεί από τώρα να βρει λύσεις και παίκτες με τους οποίους θα μπορούσε να ενισχυθεί ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Με Μαρέντζι στον πάγκο

Με τον Αρμάντο Μαρέντζι κανονικά στον πάγκο της θα παραταχθεί η Νίκη στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Μακεδονικό για την 9η αγωνιστική της Football League 2. Ο Στράτος Γιδόπουλος αναμένεται να έχει νωρίτερα, ίσως και σήμερα ακόμα συνάντηση και συζήτηση με τον Κροάτη τεχνικό, ωστόσο δεν αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του πριν το παιχνίδι, ώστε να μην επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές.

Πάντως το αποτέλεσμα του αγώνα του Σαββάτου δεν αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του Γιδόπουλου. Από τη συζήτησή του με τον Μαρέντζι και τα συμπεράσματα που θα βγάλει για τις απόψεις του Κροάτη ενόψει της συνέχειας θα κριθούν οι ανακοινώσεις του. Ηδη βέβαια έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του Μαρέντζι στον πάγκο. Παπαματθαιάκης και Ντόβενταν φέρεται να είναι δύο από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Γιδόπουλος, ενώ στη λίστα με τους υποψήφιους να καθίσουν στον πάγκο της Νίκης προπονητές βρίσκονται και ακόμα τρεις προπονητές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

Δεν αποκλείεται όμως το ενδεχόμενο να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τον Μαρέντζι και οι δυο πλευρές τελικά να συνεχίσουν μαζί στο πρωτάθλημα.

Συναντήσεις με ποδοσφαιριστές και οργανωμένους

Ο Γιδόπουλος δεν πιστεύει φυσικά ότι ο μόνος που ευθύνεται για την μέτρια πορεία της ομάδας είναι ο προπονητής. Γνωρίζει καλά ότι ευθύνες έχουν και οι παίκτες και σήμερα αναμένεται να μιλήσει και σε αυτούς και τους περάσει το μήνυμα… Αυτή την φορά μάλιστα θα είναι η τελευταία που θα τους «προειδοποιήσει». Οποιος ποδοσφαιριστής δείχνει αδιαφορία, τότε δεν θα έχει θέση στην ομάδα σύμφωνα με τον Γιδόπουλο, που θα ζητήσει από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να αλλάξει η εικόνα και να βρεθεί η Νίκη στην κορυφή.

Συνάντηση όμως ο ισχυρός άνδρας της κυανόλευκης ΠΑΕ θα έχει και με τους οργανωμένους. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κανένα παράπονο από την στήριξη τους στην ομάδα, ωστόσο θεωρεί ότι δεν φτάνει μόνο αυτή για να κάνει πρωταθλητισμό η Νίκη. Από τους οργανωμένους θα ζητήσει να παρακινήσουν και να πιέσουν φορείς και επιφανείς Νικιώτες ώστε να βοηθήσουν στην φετινή προσπάθεια.

Ο Παπαγεωργίου στο Π. Μαγουλάς

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την Ενωση Αρτας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Football league 2 μεταξύ της Νίκης και του Μακεδονικού που θα γίνει το Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς. Βοηθοί του θα είναι οι Ιωάννης Σιαμέτης και Δημήτρης Τίκας, αμφότεροι από την Ηπειρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από τη Λάρισα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου