ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να ξεκινήσει σερί επιτυχιών…

να-ξεκινήσει-σερί-επιτυχιών-135888

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Ξεκινά και πάλι σήμερα -μετά το χθεσινό ρεπό- η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας, την ερχόμενη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι, με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από το «διπλό» στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, όπου και πρόσθεσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι τους, ξαναμπήκαν σε ρυθμούς προπονήσεων ενόψει ενός ιδιαίτερα δύσκολου παιχνιδιού.

Ο ΑΟ Σελλάνων βρίσκεται μόλις τρεις πόντους κάτω από τον Ολυμπιακό, στους 21, και καίγεται για βαθμούς, καθώς οι Καρδιτσιώτες έχουν μπει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα από τα Σέλλανα, στο προηγούμενο παιχνίδι, έμεινε στο 0-0 με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο, και μέσα στην έδρα της θα αναζητήσει τους τρεις πόντους που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά, καθώς με νίκη θα «πιάσει» τον Ολυμπιακό στους 24, που συγκατοικεί στην 6η θέση με τον Αμβρυσσέα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Β., Λάκης Μπακάλης, δεν θα έχει στα πλάνα του, ενόψει του επερχόμενου παιχνιδιού, τον Δήμο Κόκα, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να δέχεται την 4η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει τόσο ο Λάζαρος Γελαδάρης, στη θέση του Κόκα, όσο και ο Σάκης Σάββας, για πρώτη φορά από την έλευσή του στην ομάδα του Βόλου. Επιπλέον, για το παιχνίδι με τους Καρδιτσιώτες θα επανέλθει και ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Στις προπονήσεις, από το περασμένο Σάββατο, μετέχει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Λεωνίδας Χρήστου, με τον 25χρονο επιθετικό να καλείται να ενισχύσει τους ερυθρόλευκους εκεί που «πονούν», στην επίτευξη τερμάτων.

«Δυναμικό «παρών» στο Προάστιο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας θερμά τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν μαζί στο Βελεστίνο και στο παιχνίδι με τον Ρήγα. Επίσης, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών» και στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων στο Προάστιο Καρδίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες φιλάθλους μας, που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή κοντά στην ομάδα μας, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, που διέπει όλο τον σύλλογο.

Η ομάδα μας κατάφερε, με πολλή δουλειά και πείσμα, να σπάσει μία παράδοση πολλών ετών και να φύγει από το Βελεστίνο με το πολυπόθητο τρίποντο.

Η συνέχεια δεν είναι εύκολη, αλλά όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να κατακτήσουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτή την αγωνιστική χρονιά.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Α.Ο. Σελλάνων και καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό “παρών” στο Προάστιο και να μετουσιωθούν στον 12ο παίκτη δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, Ολυμπιακός Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου