ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ κοντράρονται Σαρακηνός και Ρήγας

στο-βοηθητικό-του-εακ-κοντράρονται-σα-135896

Το βλέμμα τους στο Κύπελλο ΕΠΣΘ στρέφουν Σαρακηνός και Ρήγας Φεραίος σήμερα στις 2.30μ.μ., αγωνιζόμενοι στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ Βόλου με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου που προηγήθηκε για τον Ρήγα Φεραίο, «πάγωσε» την καλή ψυχολογία που είχε δημιουργηθεί στον σύλλογο του Βελεστίνου ύστερα από την επικράτηση επί του Αμβρυσσέα.

Ωστόσο, με οχτώ αγώνες ακόμα να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος, και παρά το γεγονός ότι τα δεδομένα είναι δυσμενή όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, δεν υπάρχει χρόνος, αλλά ούτε και θα κερδίσει κάτι με την απογοήτευση.

Ίσα-ίσα, που στο κυανόλευκο στρατόπεδο διατηρούν την πίστη τους και σκοπεύουν να το πάνε μέχρι τέλους. Να θυμίσουμε ότι αφού πραγματοποιήσουν το ρεπό του δευτέρου γύρου την ερχόμενη Κυριακή, ακολούθως έχουν μπροστά τους ακόμα έναν «τελικό», υποδεχόμενοι τον Γ.Σ. Αλμυρού.

Όπως και να έχει, το σημερινό παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «καθαρίσει» το μυαλό σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και να «δυναμώσει» η διάθεση με μία ενδεχόμενη πρόκριση.

Αντίπαλος του Ρήγα είναι μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στην Α’ ΕΣΠΘ όντας έκτοι στην κατάταξη, και να προέρχονται από ισοπαλία την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο την Ακρόπολη.

Το Κύπελλο είναι θεσμός που διαχρονικά ενδιαφέρει τον Ρήγα, ο οποίος μετρά κατακτήσεις και συμμετοχές σε τελικούς. Το τεχνικό τιμ των Βελεστινιωτών αναμένεται να δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν τόσο χρόνο στα πόδια τους στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εφόσον ο Ρήγας Φεραίος περάσει στα ημιτελικά, εκεί θα τον περιμένει στην έδρα του ο Βόλος ΝΠΣ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΘ, διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Κούστας, Βλάχος και Κατσιγιαννάκης.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου