ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο με τον Ρήγα

ο-ολυμπιακός-στο-βελεστίνο-με-τον-ρήγα-140964

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο, σε ένα ιδιαίτερο ντέρμπι για την 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής…

Το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερο και λόγω της προϊστορίας, αφού μπορεί πέρσι και φέτος ο Ολυμπιακός να κέρδισε ως γηπεδούχος τον Ρήγα (πέρσι επίσης πήρε λευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο), αλλά όσον αφορά παλαιότερες συναντήσεις ο Ρήγας υπερέχει… και ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν κερδίζει, αλλά δεν σκοράρει κιόλας στο Βελεστίνο.

Το ματς είναι ιδιαίτερο και για τον προπονητή του Ολυμπιακού Λάκη Μπακάλη (αφού έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αντίπαλη ομάδα και με νίκες επί της τωρινής) ο οποίος θέλει να σπάσει μια κακή παράδοση για τους ερυθρόλευκους στο Βελεστίνο… και μάλιστα μια παράδοση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος!

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες, γνωρίζοντας τον αντίπαλο, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την πίστη ότι μπορεί να σπάσει την κακή παράδοση σε αγώνες εκτός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο, να δείξει στο γήπεδο ότι θέλει πιο πολύ τη νίκη, και να πάρει αυτό που έχασε ίσως άδικα σε αλλά ματς που υπερείχε.

Η ίδια αισιοδοξία για το καλύτερο αποτέλεσμα υπάρχει πάντως και στον Ρήγα.

Ο Ολυμπιακός

Χωρίς τον τιμωρημένο Στάθη Ρόκα ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο Βελεστίνο ο Λάκης Μπακάλης, ενώ ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα αναμένεται να κάνει ο Σάκης Σάββας. Μετά και τη χθεσινή πρωινή προπόνηση των ερυθρολεύκων, ο προπονητής της ομάδας Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπακάλης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Σάββας, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Κόκας Δ., Κόλα, Θέος, Καμπλιώνης, Σεχολάρι, Διβανές, Ευθυμιάδης, Σέττος, Αγγελής, Ζάχος, Κραγιόπουλος, Κωνσταντίνου, Λούγκος, Μέμμος, Μπέικος, Παπαϊωάννου.

Ο Ολυμπιακός μετά το Βελεστίνο θα πάει στο Προάστιο Καρδίτσας (4/2) για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Σελλάνων, που σήμερα είναι ένα βαθμό πίσω του!

Ο Ρήγας Φεραίος

Στον Ρήγα θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, απέχοντας τώρα 4 βαθμούς από τη διαχωριστική γραμμή, και το σημερινό ματς είναι καθοριστικό, ενώ αμέσως μετά υπάρχει ρεπό. Ανανεώνοντας ελπίδες πάντως μπορεί να ελπίζει σε βελτίωση θέσης τον Φεβρουάριο, έχοντας δυο ματς στο Βελεστίνο (με Αλμυρό και Διγενή) και εκτός έχει το Βελούχι.

Για το σημερινό ματς για τον Ρήγα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ετοιμοπόλεμοι στην αποστολή των Βελεστινιωτών είναι οι: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Σπαθής, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Νασιακόπουλος, Γεωργαντζής, Τσιώλης, Τζοβάρας, Τσελεπής, Χατζησταμάτης, Αλεξίου, Παπακώστας, Παπαγεωργίου, Ράπτης, , Σούγκαρης, Μπομπότης, Κυριάκος, Μπόρας, Τσουμπέκος.

Ο Θεοχάρης διαιτητής

Ο Βολιώτης πρώην αθλητής του στίβου Δημήτρης Θεοχάρης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό γήπεδο Βελεστίνου στις 3:00μ.μ.. Ο Θεοχάρης που τον περασμένο Οκτώβρη σφύριξε το ντέρμπι Νίκη-Ρήγας 0-1 και έχει κι άλλες 7 διαιτησίες φέτος στη Γ΄ Εθνική σήμερα θα έχει βοηθούς τους Σταμάτη Σφυρή και Δημήτρη Σακκά επίσης από την ΕΠΣΘ.

Κάλεσμα διοίκησης Ρήγα

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας κάνει η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου την προσεχή Κυριακή στο Βελεστίνο: «Ο Α.Σ. Ρήγας Φεραίος καλεί τον φίλαθλο κόσμο στο μεγάλο ντέρμπι στις 15:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Δημοτικό στάδιο Βελεστίνου. Γενική είσοδος 10 ευρώ».

Τιμή για Λάκη Μπακάλη

Ο Βελεστινιώτης Λάκης Μπακάλης θα είναι σήμερα στο Βελεστίνο ως αντίπαλος του Ρήγα, καθώς θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό Βόλου, και η διοίκηση του Ρ. Φεραίου πρόκειται να τιμήσει τον Λάκη Μπακάλη πριν τον αγώνα, για την προσφορά του στον Ρήγα τα προηγούμενα χρόνια. Θυμίζουμε, πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Βελεστινιώτης τεχνικός αντιμετώπισε τον Ρήγα ως προπονητής του Γ.Σ.Α. τότε, στο στάδιο του Αλμυρού…

Κόβει την πίτα

Σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 11.30π.μ. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου για όλα τα τμήματά του. Όπως αναφέρει, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου: «Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.30, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για όλα τα τμήματά του. Η ομάδα ανδρών Ποδοσφαίρου, οι γυναίκες και οι άνδρες του τμήματος μπάσκετ, τα εκατοντάδες παιδιά των τμημάτων και ακαδημιών ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβησης, άρσης βαρών και πάλης-τζούντο, μαζί με τους προπονητές τους, τη διοίκηση, τις Διοικούσες Επιτροπές, τους γονείς, τους φιλάθλους και τους προσκεκλημένους μας, θα συναντηθούν σε ένα εορταστικό κλίμα με πολλές εκπλήξεις. Στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, που είναι προσφορά της Αρτοποιίας Ζάχος, όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει ένα δώρο για τον νικητή του νομίσματος για κάθε τμήμα. Καλούμε τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των τμημάτων με τους γονείς τους να προσέλθουν στην ετήσια γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου