ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδήλωση κοπής πίτας από τον Ρήγα

εκδήλωση-κοπής-πίτας-από-τον-ρήγα-142603

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Ρήγας Φεραίος συλλόγου, στην ταβέρνα “Το Περιβόλι” στο Βελεστίνο.

Όπως ήταν λογικό, η νίκη επί του Αμβρυσσέα την περασμένη Κυριακή αναπτέρωσε τις ελπίδες όσον αφορά την παραμονή της ομάδας –για έκτη σερί σεζόν- στην Γ’ Εθνική, ανεβάζοντας παράλληλα και το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, η διάθεση, στις τάξεις του Ρήγα είναι κάτι παραπάνω από θετική και άπαντες πιστεύουν πως στο ερχόμενο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, μπορούν να συνεχιστούν τα ωφέλιμα αποτελέσματα, χαράζοντας έτσι ακόμα περισσότερα μέτρα στο δρόμο για την ανατροπή των έως τώρα δεδομένων.

Τη βασιλόπιτα του 2018 ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βελεστίνου, Ιεράς π. Αθανάσιος Τράικος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της πίστης προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι στη ζωή κάθε ανθρώπου, παρομοίως και στις αθλητικές ομάδες. Παράλληλα, σχολίασε πως, ως κομμάτι αυτού του τόπου, επιθυμεί και ίδιος να διατηρηθεί ο Ρήγας Φεραίος στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μπαλαμώτης ευχήθηκε υγεία και νίκες στο νέο έτος, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Ρήγα Φεραίου και τους αντιδημάρχους (ο αντιδήμαρχος Νίκος Πρίντζος και ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Κορώνας ήταν στο τραπέζι) για τη στήριξή τους προς τον ιστορικό σύλλογο… ζητώντας ανάλογη συνέχεια.

Την παραπάνω προτροπή επιβεβαίωσε θετικά ο κ. Νασίκας που επισήμανε πως η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές, αναφέροντας επίσης πως ο Ρήγας αποτελεί έναν από τους κυριότερος πρεσβευτές μας ανά την Ελλάδα. Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί με τη σειρά του οι Κυανόλευκοι να επιτύχουν το σκοπό τους και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο παίκτης του Ρήγα, Θοδωρής Μπομπότης, με το κωσμηματοπωλείο “Χρυσόλιθος” να προσφέρει το δώρο που συνόδευε το φλουρί.

ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου