ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θωράκισε την άμυνα με Κοντοέ

θωράκισε-την-άμυνα-με-κοντοέ-147549

Στην 5η προσθήκη ποδοσφαιριστή την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο προχώρησε χθες η Νίκη Βόλου, εντάσσοντας στο δυναμικό της και τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Κοντοέ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά τους Αλέξανδρο Καρτσαμπά, Γιάννη Ντινιωτάκη, Δημήτρη Τζάθα και Βαγγέλη Γκάγκαλη οι κυανόλευκοι προχώρησαν χθες στην απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού με τον πανύψηλο στόπερ, ύψους 1.92, να βρίσκεται από χθες στον Βόλο, όπου και υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό με τους κυανόλευκους, παρουσία των αντιπροέδρων της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκου Ιμεράι και Βασίλη Βενέτη, και του προπονητή Στέφανου Ξηροφώτου.

Ο Παναγιώτης Κοντοές, αδερφός του Γιάννη Κοντοέ -ο οποίος αγωνίζεται πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο- έχει ανδρωθεί στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο και τη Football League, όπου και κατέγραψε επτά συνολικά παρουσίες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων δύο ως βασικός, ενώ είχε και ακόμη δύο παρουσίες στο Κύπελλο Ελλάδος μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, όταν και αποχώρησε για τη Σλοβακία με προορισμό την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε με τον Αχαρναϊκό, από όπου όμως αποχώρησε για τη Δόξα Βύρωνα. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα εξετάστηκε η περίπτωσή του και από τη Λαμία, δίχως να υπάρξει γάμος, και έτσι θα φορά πλέον τα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου. Ο Παναγιώτης Κοντοές έχει γεννηθεί στις 20/06/1996 στο Χαλάνδρι Αττικής.

Κυριακή με Θήβα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, επιστρέφοντας και πάλι στο σπίτι της και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου και θα φιλοξενήσει την ομάδα της Θήβας για την 17η αγωνιστική. Διαθέσιμοι για τους κυανόλευκους θα είναι και πάλι οι Μπάιριτς, Μέτσε οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής, όπως και ο Ντινιωτάκης, το ντεμπούτο του οποίου είναι πολύ πιθανό να γίνει απέναντι στους Βοιωτούς.

Ζιώγας: «Δείξαμε πως είμαστε ομάδα»

Ντεμπούτο στο βασικό σχήμα πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο νεαρός αμυντικός Κώστας Ζιώγας, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για 45 λεπτά σε ρόλο αριστερού μπακ. Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το νικηφόρο 2-0 της ομάδας του, έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε καλώντας τον κόσμο της Νίκης να δώσει βροντερό παρών την ερχόμενη Κυριακή στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Χαρακτηριστικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η πρώτη μου συμμετοχή στο βασικό σχήμα της ομάδας συνδυάστηκε με νίκη και τους τρεις βαθμούς. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δείξαμε πως είμαστε ομάδα και πως είμαστε ενωμένοι, παρά τις απουσίες που είχαμε. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας σ’ ακόμη ένα παιχνίδι και την Κυριακή τον καλούμε στο παιχνίδι με τη Θήβα προκειμένου να μας στηρίξει ακόμη μία φορά».

Παραφέστας: «Είχαμε από ένα ημίχρονο»

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αχιλλέα, Τάκης Παραφέστας έδωσε συγχαρητήρια στη Νίκη, ενώ τόνισε πως κρατά το δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του. Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την επιτυχία, της εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο ότι είχαμε από ένα ημίχρονο. Μπήκαμε επηρεασμένοι στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκη ευτύχισε να προηγηθεί, ίσως αυτό την ανάγκασε να το δει λίγο πιο χαλαρά το παιχνίδι, ωστόσο πιστεύω ότι στην επανάληψη ήμασταν καλύτεροι, είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες, οι οποίες δεν ήρθαν. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σεβόμενοι τον εαυτό μας και την ομάδα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου