ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

300 και πλέον Βολιωτάκια στα «Νικητήρια 2018»

300-και-πλέον-βολιωτάκια-στα-νικητήρια-2018-148535

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου «Β. Πολύμερος» τα «Νικητήρια 2018», που πραγματοποιηθήκαν για 8η συνεχόμενη χρονιά από το σωματείο της Νίκης Βόλου, το διήμερο 20-21 Ιανουαρίου.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 800 αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικών κατηγοριών από 25 σωματεία από όλη τη Ελλάδα, ενώ οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση των κολυμβητών. Παράλληλα, διεξήχθησαν και αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών με πλήθος αθλητών και αθλητριών από 23 σωματεία.

Οι αγώνες κύλησαν με μεγάλο συναγωνισμό και πολλές επιτυχίες, ενώ τη διοργάνωση τίμησε και ο πρόεδρος της κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος που βρέθηκε στον Βόλο για την «Ημερίδα κατά των Ναρκωτικών και της εμπορευματοποίησης του αθλητισμού», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ συνομίλησε με αθλητές και προπονητές, ενώ πραγματοποίησε και βραβεύσεις, όντας προσκεκλημένος των ανθρώπων της Νίκης Βόλου, που ξεπέρασαν εαυτόν, ώστε όλα να είναι στην εντέλεια.

Τον Βόλο εκπροσώπησαν στη διοργάνωση, πάνω από 300 αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο αγωνιστικό συμμετείχαν στη διοργάνωση 41 αθλητές της Νίκης Βόλου, 20 του ΟΕΑ/ΝΑΒ, 17 του ΝΟΒΑ, 20 του ΟΕΑ/ΝΑΒ, 7 του ΟΥΚ Βόλου και 2 από τον Υδάτινο Κόσμο. Όσον αφορά τα προαγωνιστικά, 60 αθλητές του ΝΟΒΑ, 56 της Νίκης Βόλου, 47 του ΟΕΑ/ΝΑΒ, 38 του Υδάτινου Κόσμου, 36 του Ολυμπιακού Βόλου και 15 του ΟΥΚ Βόλου συμμετείχαν στην φετινή πανδαισία.

Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου και όσοι δούλεψαν ώστε όλα να κυλήσουν άψογα και στα φετινά «Νικητήρια» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, προσδοκώντας ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου