ΠΟΛΟ

Παλικαρίσια πρόκριση για Νίκη Βόλου, αποκλεισμός για ΟΥΚ

παλικαρίσια-πρόκριση-για-νίκη-βόλου-α-148561

Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος νέων ανδρών πανηγύρισε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, καθώς κατέλαβε την δεύτερη θέση του ομίλου που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Στην πρώτη θέση, παίρνοντας και το έτερο εισιτήριο της πρόκρισης κατετάγη η ομάδα του ΑΟΠ Φαλήρου, ενώ ο ΟΥΚ Βόλου που έμεινε τελευταίος αλλά και ο Άρης αποκλείστηκαν.
Στην πρεμιέρα απέναντι σε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί της διοργάνωσης η ομάδα της Νίκης μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο για την πρώτη περίοδο, ενώ το τελικό 21-6 για την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου ήρθε μοιραία. Αντίθετα, ο ΟΥΚ ηττήθηκε από την ομάδα του Άρη με 9-4.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Νίκη αντιμετώπισε την ομάδα του Άρη, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επικράτηση για να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οι 2 ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το τέλος, αλλά οι πιο σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα, στην ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα, με 8-6. Παράλληλα, η ανώτερη ομάδα του Φαλήρου επικράτησε εμφατικά του ΟΥΚ Βόλου με 16-2.

Η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον ΟΥΚ Βόλου, παρά τις εντάσεις και τα νεύρα, απόδειξη ενός ιδιαίτερα δυνατού παιχνιδιού βρήκε νικήτρια την ομάδα της Νίκης με 11-10, που πανηγύρισε και τη 2η προνομιούχο θέση. Στο άλλο διαδικαστικό παιχνίδι του Ομίλου, το Παλαιό Φάληρο επικράτησε και του Άρη με 10-2, κάνοντας το απόλυτο των νικών.

Τα αποτελέσματα ανά ημέρα:

Παρασκευή 19/1

Νίκη Βόλου-Παλαιό Φάληρο 6-21

ΟΥΚ Βόλου-Αρης 4-9

Σάββατο 20/1

Νίκη Βόλου-Αρης 8-6

ΟΥΚ Βόλου-Παλαιό Φάληρο 2-16

ΟΥΚ Βόλου-Νίκη Βόλου 10-11

Παλαιό Φάληρο-Αρης 10-2

Βαθμολογία
ΑΟΠ Φαλήρου 9
Νίκη Βόλου 6
Άρης Θεσσαλονίκης 3
ΟΥΚ 0

*Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί στις 14/02/2018.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου