ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μοιράστηκαν βαθμούς οι Νέοι

μοιράστηκαν-βαθμούς-οι-νέοι-485459

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν χθες στο ΕΑΚ Ολυμπιακός Βόλου και Κέρκυρα στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. Σε ένα αγώνα που κράτησε μέχρι τελευταία στιγμή την προσοχή των θεατών, η ομάδα της Κέρκυρας προηγήθηκε αρχικά με 2-0 για να γίνει η ανατροπή από τους ερυθρόλευκους που έκαναν το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 3-3, κάτι που αδικεί τους παίκτες του Αντώνη Μάνδαλου που έχασαν σωρεία ευκαιριών, έχοντας παράλληλα και δύο δοκάρια.

Η Κέρκυρα κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν μετά από τραγικό λάθος του Μαρούλη ο Βλάχος πήρε την μπάλα στα πόδια του και πλάσαρε ανενόχλητος στην αντίπαλη εστία, κάνοντας έτσι το 0-1.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να τα έχουν χαμένα και στο 24ο λεπτό σημειώθηκε το 0-2 και πάλι με τον Βλάχο. Ο σκόρερ κατάφερε να πλασάρει τον Μαρούλη μετά από πάσα του Πατινιώτη.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει αρχικά με τετ α τετ του Πλιάγκα, αλλά μετά από το σουτ που επιχείρησε ο μέσος των ερυθρόλευκων ο Ευθυμίου παραχώρησε κόρνερ στο 31’.

Τελικά ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με τον Τσίπι, ο οποίος στο 44’ με συρτό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ευθυμίου.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν ακόμη πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 50’ ο Πλιάγκας είχε τετ α τετ με τον Ευθυμίου να αποκρούει. Ο ερυθρόλευκος μέσος πήρε το ριμπάουντ και έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που βρέθηκε ο Σφάκας που γέμισε στην περιοχή, σερβίροντας το γκολ στον Νάκα ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 2-2.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 64ο λεπτό, όταν και πάλι ο Σφάκας πραγματοποίησε νέα σέντρα από τα δεξιά και ο Νάκας με όμορφο γυριστό πλασε πέτυχε το 3-2.

Όλα έδειχναν πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την νίκη, αλλά Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βλάχο να πλασάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ στο 71’.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σφάκας αποβλήθηκε, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή Σκουλά και έτσι οι γηπεδούχοι συνέχισαν με 10. Στο 82ο λεπτό ο Πλιάγκας βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα και οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Πέναλτι ζητήθηκε και στο πρώτο μέρος για χέρι παίκτη της Κέρκυρας.

Ένα λεπτό πριν από την συμπλήρωση των 90’ και η Κέρκυρα έμεινε με 10 με αποβολή του Μεσημέρη.

Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζενούνι, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης μετά από πλασέ του Πλιάγκα ο Ευθυμίου έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

Μετά την εκτέλεση του ο Μαρμαρινός έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Ευθυμίου απομάκρυνε εκ νέου στις καθυστερήσεις.

Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 95’ όταν ο Πλιάγκας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και για κεφαλιά πήδηξαν οι Ναουμίδης και Ζέρης, με τον πρώτο να την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι προς μεγάλη απογοήτευση των γηπεδούχων.

Πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ίδια θέση, έχοντας από οκτώ βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μάνδαλος): Μαρούλης (68’ Θεοδωρίδης), Καράτσαλος, Κόμνος, Χολέβας (43’ Βαλωτής), Ναουμίδης, Τσίπι (57’ Μαρμαρινός), Ζενούνι, Ζέρης, Πλιάγκας, Σφάκας, Νάκας.

ΑΟΚ (Χονδρογιάννης): Ευθυμίου, Καψής, Πολύζος, Ανυφαντής, Μεσημέρης, Νάος (70’ Γεωργακόπουλος), Βιόπουλος, Κουρής, Βλάχος, Πατινιώτης, Κουλούρης(88’ Θεοδότος).

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου