ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψηφίζουμε… Σούπερ Λίγκα

ψηφίζουμε-σούπερ-λίγκα-485468

Τελικά από τα ελληνικά πρωταθλήματα όλοι ψηφίζουν Σούπερ Λίγκα, αφού μετά τους 4 αγώνες χθες και τη σημερινή “αργία” για τις εκλογές, αύριο γίνονται άλλοι 4 αγώνες για την 9η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός αύριο φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει την νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τους «ερυθρόλευκους», ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη και εκτός απροόπτου θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Την ώρα που η μεταγραφολογία ανθίζει στον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νιόπλιας καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να μπορέσει να "δραπετεύσει" αύριο από το Περιστέρι με το τρίποντο που ίσως φέρει τους "πράσινους" ξανά στην κορυφή ή τουλάχιστον θα τους διατηρήσει μία ανάσα από τον "αιώνιο" αντίπαλό τους.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Συγκεκριμένα ο Κατσουράνης με τον Καντέ θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ Βύντρα και Σπυρόπουλος τα δύο ακραία μπακ. Σιμάο και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ Γκοβού και Λουίς Γκαρσία θα τοποθετηθούν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Ο Χριστοδουλόπουλος θα αγωνιστεί πίσω από τον Σισέ με στόχο να τροφοδοτεί τον Γάλλο επιθετικό.

Στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Λαγός θα είναι τελικά στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Τραϊανός Δέλλας, ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί για να επιστρέψει στο ματς του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς, Μπερνς (ατομικό πρόγραμμα), Ντιόπ (φυσιοθεραπεία) και ο τιμωρημένος Νταντόμο.

Ακόμη, αύριο ο Αρης υποδέχεται την Λάρισα με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για την νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει στην Καβάλα…

Στον Αρη η κατάσταση του Σέρχιο Κόκε δεν εμπνέει καμία ανησυχία ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα την Δευτέρα, ενώ αντίθετα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν υπολογίζει τους Τσέζαρεκ και Παπαζαχαρία, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας.

Χωρίς τον Βλάνταν Ιβιτς θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στα δυο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, αυτό της Δευτέρας στην Καβάλα και την μεταπροσεχή αγωνιστική κατά της ΑΕΚ στην Τούμπα, αφού ο Σέρβος μέσος υπέστη θλάση και ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή.

Ο Χάβος σχεδιάζει να επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα τον Μαροκινό Ελ Ζαρ, που είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Το αυριανό πρόγραμμα της 9ης; αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

17:15 Αρης-Λάρισα NOVA

17:15 Καβάλα-ΠΑΟΚ NOVA

19:30 ΑΕΚ-Εργοτέλης NOVA

19:30 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός NOVA

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου