ΤΟΠΙΚΟ

«Μπαμ» με Κ. Οικονόμου ο Θησέας!

μπαμ-με-κ-οικονόμου-ο-θησέας-151340

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα μεταγραφικό «μπαμ» ολοκλήρωσε ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, Θησέας, εντάσσοντας στην ομάδα τον πολύπειρο Βολιώτη μέσο Κώστα Οικονόμου. Ο 34χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από πολλά χρόνια, αφού νεαρός είχε παίξει με την ομάδα του Ηρακλή, μάλιστα συμπαίκτης με τον πατέρα του Τάκη, ο οποίος και αυτός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Νίκη.

Ο Κ. Οικονόμου στα 18 του έγινε μέλος του Ολυμπιακού Β. στη Β’ Εθνική καταγράφοντας τρεις συμμετοχές, και τον ακολούθησε και την επόμενη χρονιά στη Δ’ Εθνική. Το 2004-05 στη Νίκη δεν κατόρθωσε να φανεί, έχοντας μόλις μία συμμετοχή, ενώ ακολούθησαν ο Πανθυρεατικός Αστέρας στη Δ’ το 2005-06, ο Εθνικός Κατερίνης στη Γ’, στην πρώτη του γεμάτη επαγγελματική χρονιά με 26 συμμετοχές και ένα γκολ, για να μεταπηδήσει το πρώτο μισό του 2007-08 στον Πιερικό και το δεύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου έπαιξε σε έξι ματς.

Φωκικός Άμφισσας και Εορδαϊκός ήταν μέχρι το 2010 οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του. Ήταν δύο επιτυχημένες σεζόν με 44 συνολικά παιχνίδια που αποτέλεσαν διαβατήριο για τη μεταγραφή στη Βέροια της Β’ Εθνικής, όπου έμεινε ενάμιση χρόνο, έχοντας 21 συμμετοχές. Το δεύτερο εξάμηνο του 2011-12 πήγε στους Πόντιους Κατερίνης.

Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Τυρνάβου (Γ’ Εθνική το 2012-13 με 17 ματς και 4 γκολ), της Ζακύνθου στη Football League δύο χρονιές με 46 παιχνίδια και επτά τέρματα, ενώ πριν ξαναρθεί στον Βόλο ήταν παίκτης του Αγροτικού Αστέρα και την ίδια περίοδο του Αιγινιακού με τον οποίον πανηγύρισε την άνοδο, ενώ το καλοκαίρι του 2016 ήρθε ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου παίζοντας πέρσι 30 ματς. Στην καριέρα του σε Β’ και Γ’ Εθνική αλλά και στο Κύπελλο έχει 249 ματς με 22 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2017 ο 34χρονος παίκτης μεταγράφηκε στη Ρόδο αλλά αποχώρησε για το τηλεοπτικό Survival λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του.

Ο Κώστας Οικονόμου τον τελευταίο καιρό προπονούνταν με την ομάδα της Αγριάς η οποία τακτοποίησε και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής με την προηγούμενη του ομάδα, τη Ρόδο, και σήμερα ο Θησέας περιμένει το νέο δελτίο για να μπορέσει ο έμπειρος παίκτης να αγωνιστεί την Κυριακή.

Επίσης ο Θησέας για να αναπληρώσει το κενό του τιμωρημένου Μπράνου, που δεν θα παίξει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, έφερε στην ομάδα και τον τερματοφύλακα Αντώνη Καγιάννη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου