ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ραδιοφωνικές κόντρες

ραδιοφωνικές-κόντρες-155693

Συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Δήμο Βόλου δόθηκε χθες, αυτή τη φορά μέσα από τα ερτζιανά, με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και αιρετό δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο, να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή που φιλοξενείται ο πρώην αντιδήμαρχος, νυν μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και μέχρι πρότινος υπ. επικοινωνίας της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των ερυθρόλευκων.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, ο Αχιλλέας Μπέος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Βόλος 986, όπου θέλησε να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με το αίτημα των ερυθρόλευκων σχετικά με τη χρήση του ΕΑΚ Βόλου την προσεχή Κυριακή, το οποίο απορρίφθηκε αφού θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης από την εταιρεία Ellas Sold, όπως ανέφερε σχετικά δελτίο Τύπου του δήμου.

Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν χθες και όσα ακούστηκαν στα ερτζιανά, θέση πήραν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Καπουρνιώτης, Θανάσης Σταυρίδης, Γιώργος Μουλάς και Γιώργος Βλιώρας, αναφέροντας: «Με αφορμή κακόβουλα, και με προφανή στόχευση, σχόλια του Δημήτρη Πέγιου που μας αφορούν, αφού έκανε αυθαίρετη χρήση των ονομάτων μας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε σε πλήρη ταύτιση με την ενιαία γραμμή της Δημοτικής Αρχής και σε καμία περίπτωση δεν διαφοροποιούμαστε από αυτή. Όσες προσπάθειες και να γίνουν, και αυτές είναι συνεχείς, η ενότητά μας παραμένει αρραγής και κάθε προσπάθεια διάσπασης αποτυχημένη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Καπουρνιώτης, Θανάσης Σταυρίδης, Γιώργος Μουλάς και Γιώργος Βλιώρας».

Ζητούν παραιτήσεις Βλιώρα και Καπουρνιώτη οι Austrian Boys

Σε ανακοίνωση τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης οι Austrian Boys ζητούν τις παραιτήσεις των προπονητών των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργου Βλιώρα και Μιχάλη Καπουρνιώτη, προέδρου και αντιπροέδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δικαιωθήκαμε άλλη μια φορά για την αντίθετη θέση μας από την αρχή της χρονιάς να έχουμε προπονητές στην ομάδα μας πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ στα τμήματα μπάσκετ της ομάδος μας. Περιμένουμε – απαιτούμε μετά από αυτές τις εξελίξεις, αύριο το πρωί, αν δεν παραιτηθούν οι προαναφερόμενοι, να απολυθούν άμεσα και μακριά από την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου