ΜΠΑΣΚΕΤ

Restart Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

restart-ολυμπιακού-με-τη-μακάμπι-159044

Να αφήσει πίσω τη βαριά ήττα από την Μπασκόνια θέλει ο Ολυμπιακός (12-5), που φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (9-8) (16/1, 21:00, Novasports 5) στο ΣΕΦ για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Για τους ερυθρολεύκους που θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, οι μόνες απουσίες είναι οι Κίμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης ενώ από την πλευρά των φιλοξενουμένων, ο coach Σπάχια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόνα Μπόλντεν, ο οποίος χτύπησε στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ, ενώ δεν είναι στη δωδεκάδα και ο Νόρις Κόουλ.

Επίσης ανακοινώθηκε η διαιτητική τριάδα που αποτελείται από τους Ντανιέλ Ιερεθουέλο, Μιλιγόβε Γιόβτσιτς και Ράιν Πεεράντι.

Θυμίζουμε πως αύτη την εβδομάδα υπάρχει διπλή αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται την Πέμπτη (18/1) απέναντι στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, στη Μόσχα.

*Στη διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, όπου οι δύο ελληνικές ομάδες ισοβαθμούν στο 12-5, στη δεύτερη θέση, έχοντας από πάνω μόνο την ΤΣΣΚΑ (13-4) κι ενώ από κάτω οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις είναι στο 11-6 και… κυνηγούν το πλεονέκτημα έδρας… ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται την Τετάρτη (17/1) στην έδρα της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς κι εν συνεχεία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (19/1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ιτούδη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου