ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Επένδυση» σε νεαρό τερματοφύλακα

επένδυση-σε-νεαρό-τερματοφύλακα-159220

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Επενδύοντας στο μέλλον, ο ΝΠΣ Βόλος απέκτησε τον 15χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Κραβαρίτη, καλύπτοντας έτσι την τριάδα των γκολκίπερ μετά και την αποδέσμευση του Στεργιου Φαρμάκη.

Ο νεαρός Βολιώτης και ιδιαίτερα εξελίξιμος τερματοφύλακας Βασίλης Κραβαρίτης (είναι 15 ετών και έχει ύψος 1.87) αγωνιζόταν στην ομάδα Ελευθεραί Λάρισας και στη Μικτή Νέων προερχόμενος από τον Ερμή Βόλου, και θα είναι ο τρίτος τερματοφύλακας του ΝΠΣ Βόλος.

Ο Volos NFC ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τριάδα τερματοφυλάκων τον Πατσιογεώργο (που ήδη είναι παρελθόν) να δέχεται 3 γκολ σε 3 ματς, τον Βολιώτη Νίκο Μπουργάνη να κερδίζει τη θέση (6 γκολ σε 10 ματς), και υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή τερματοφυλάκων Φίλιππου Μπολοβίνη να παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση και να προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλυτέρων κατηγοριών… ενώ ο ΝΠΣ Βόλος, μετά τη φυγή του Πατσιογεώργου ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού, ύψους 1,89 τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα από τον ΠΑΟΚ, που ήδη έκανε συμμετοχή παίζοντας το περασμένο Σαββάτο κόντρα στον Ρήγα.

Από την περασμένη εβδομάδα, παρελθόν από το δυναμικό του ΝΠΣ Βόλος αποτελεί ο άλλος τερματοφύλακας, Στέργιος Φαρμάκης, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΑΟ Καρδίας, αλλά δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα, και ο νεαρός Βασίλης Κραβαρίτης είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Ο ΝΠΣ Βόλος, που θέλει να έχει μόνο νίκες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αφού στόχος είναι να μεγαλώνει τη διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο… επενδύει και στο μέλλον. Εκτός των δυο τερματοφυλάκων είχε προχωρήσει και στην απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Κολλά από τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος έκανε συμμετοχή, αλλά και του Βολιώτη επιθετικού Φάνη Μαλακασιώτη, που θα είναι έτοιμος αρχές Φεβρουαρίου.

Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βόλος», έχοντας μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό (στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε), είναι πρώτος σε δημιουργικότητα και γκολ (40) και την ερχόμενη Κυριακή αγωνίζεται στο Προάστιο Καρδίτσας με τον ΑΟ Σελλάνων, που στο πρώτο ματς τον είχε κερδίσει στη Νεάπολη με 4-1 (17’, 53΄Ηλιόπουλος, 51’ Ντόσης, 66’ Ντεντάκης – 83’ Μάττας).

Ο ΑΟ Σελλάνων έχει μόνο μια ήττα στην έδρα του, στη 2η αγωνιστική από τη Νίκη, από την οποία έχασε και προχθές στον β΄ γύρο, και η ήττα του στο Πανθεσσαλικό ήταν μετά από 8 αγώνες που διατήρησε το αήττητο (από τον περασμένο Οκτώβρη – η τελευταία του ήττα πριν την προχθεσινή στο Πανθεσσαλικό ήταν πάλι στο Βόλο όταν έχασε από τον Ολυμπιακό [14/10] 2-1 στο ΕΑΚ).

Ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Βόλος», στο πρωτάθλημα έχει και τον πρώτο σκόρερ με 8 γκολ, τον Β. Μάντζη, ενώ από 6 γκολ έχει πετύχει ο Κ. Ηλιόπουλος και ο Πίτου Γκαρσία, και 5 ο Α. Ντεντάκης.

Σημαντικό είναι ακόμη πως για την ομάδα του Χουάν Φεράντο υπάρχει πολυφωνία και στο σκοράρισμα, καθώς συνολικά 12 παίκτες έχουν βρει δίχτυα, και γκολ πέτυχαν και οι Πέντα Δημόπουλος, (3), Πιαστόπουλος, Ζέρης, Δεμηρτζόγλου (από 2), Ντόσης, Μελισσόπουλος, Μηλιώτης (από 1).

Οι σκόρερ του 4ου ομίλου:

8 γκολ: Μάντζης (Βόλος ΝΠΣ)

7 γκολ: Φλίγκος (ΓΣ Αλμυρού), Αλεξίου (Αστέρας Ιτέας).

6 γκολ: Πίτου Γκαρσία (Βόλος ΝΠΣ), Ηλιόπουλος (Βόλος ΝΠΣ), Κωστούλας (Αμβρυσσέας Διστόμου).

5 γκολ: Ντεντάκης (Βόλος ΝΠΣ), Μέτσε (Νίκη Βόλου), Χατζηλάμπρος, Κάρλος, (Θήβα), Σεΐτι (Αστέρας Ιτέας) Σκόνδρας (Διγενής Νεοχωρίου), Τσόφλιος (Οπούντιος Μαρτίνου).

4 γκολ: Κιπτίου (ΓΣ Αλμυρού), Βεζιρτζόγλου,Σίλβα (ΑΟ Θήβα), Χίσι (Αμβρυσσέας Διστόμου), Βουκομάνοβιτς (ΑΟ Σελλάνων), Ντος Σάντος (Αμβρυσσέας Διστόμου).

3 γκολ: Πέντα ,Δημόπουλος, (Βόλος ΝΠΣ), Τζιώρας, Γιάκοβλεφ (Νίκη Βόλου), Κοντοβάς (ΓΣΑ), Υφαντής, Τζάνης (ΑΟ Σελλάνων), Αργυρίου, (ΑΟ Θήβα).

2 γκολ: Μέμος, Βαρούχας, Θέος, Κόκας (Ολυμπιακός Βόλου), Ιορδανίδης ,Μπάιριτς (Νίκη Βόλου), Πιαστόπουλος, Ζέρης, Δεμηρτζόγλου (Βόλος ΝΠΣ), Νάκας, (ΓΣ Αλμυρού), Τζέκα, Τσελεπής (Ρήγας Φεραίος), Χαρδαλούπας (Αστέρας Ιτέας), Κοντός, Μαρούδας (ΑΟ Σελλάνων), Τόπι (ΑΟ Θήβα), Πρέντι (Οπούντιος Μαρτίνου), Κακαβάς, Μπακαλίδης (Βελούχι).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου