ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγινε της… ανατροπής και ο ΓΣΑ ηττήθηκε με 3-2 από τον Οπούντιο στο Μαρτίνο

εγινε-της-ανατροπής-και-ο-γσα-ηττήθηκ-160877

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Απρόσμενη ήττα γνώρισε ο ΓΣ Αλμυρού, που ηττήθηκε στο Μαρτίνο από τον Οπούντιο με σκορ 3-2. Έντονα παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι καθώς τους ακυρώθηκαν δύο γκολ, ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής Κώστας Σταματίου.

Οι Αλμυριώτες που παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες στο χθεσινό παιχνίδι, κάνοντας μόλις μία αλλαγή, βρέθηκαν να χάνουν με 1-0, προσπέρασαν κάνοντας το 1-2, αλλά λύγισαν στο φινάλε χάνοντας παράλληλα και τη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Το α’ μέρος

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Οπούντιο να σκοράρει το πρώτο τέρμα πολύ νωρίς και μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Τομόρι έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Τσόφλιο, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα Σταυράκη και με πλάσε σημείωσε το 1-0.

Ο ΓΣΑ αντέδρασε αμέσως και έβγαλε τέσσερεις φάσεις πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 4’ ο Κοντοβάς σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να βγαίνει άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Φλίγκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 7’ ο Κυπτίου σέντραρε από αριστερά άφησε για τον Φλίγκο, αυτός έκανε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας του Οπούντιου απέκρουσε. Δύο λεπτά αργότερα ο Καψιώτης έβγαλε σέντρα από αριστερά, η μπάλα πήγε στον Φλίγκο ο οποίος έκανε το γύρισμα στον Κοντοβά, ο τελευταίος έπιασε το σουτ όμως βγήκε άουτ, και στο επόμενο λεπτό ο Κυπτίου σούταρε έξω από την περιοχή, και πάλι η μπάλα πέρασε και πάλι εκτός εστίας.

Στο 12’ ο Κυπτίου μέσα από την περιοχή έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Κοντοβά ο οποίος με πλασέ σκόραρε από τη μικρή περιοχή, όμως δεν μέτρησε καθώς ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία μετά το 1-0 στο 14ο λεπτό, όταν ο Ξεζονώτος έβγαλε διαγώνια μπαλιά στον Τσόφλια ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυράκη, όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Φλίγκος σούταρε μέσα από την περιοχή, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει δύσκολα. Η ισοφάριση για τον ΓΣΑ ήρθε στο 26’, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κυπτίου, ο Κοντοβάς έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδρούτσου.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή έπειτα από τρία λεπτά με τον ίδιο τρόπο, μόνο που αυτή τη φορά σκόραρε ο Στουρνάρας για το 2-1.

Ο Οπούντιος ισοφάρισε σε 2-2 πριν λήξει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’ με σουτ του Πρέντι εκτός περιοχής.

Το β’ μέρος

Η πρώτη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου ανήκε στον Αλμυρό, όταν στο 51΄ο Αλεξανδρής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και ο Ανδρούτσος με δυσκολία την έστειλε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο 62ο λεπτό με την κεφαλιά του Ξεζονώτου στο 2ο δοκάρι μετά από σέντρα του Τομόρι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με το σουτ του Κυπτίου στο 67, με την μπάλα να περνά άουτ και στο 74’ με το σουτ του Νουλά από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή όμως ο Ανδρούτσος απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 84’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυπτίου, ο Σαββίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε και πάλι ως οφσάιντ, με τους ανθρώπους από τον πάγκο του Αλμυρού να διαμαρτύρονται έντονα, ενώ σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο προπονητής των φιλοξενουμένων, κ. Κώστας Σταματίου, ο οποίος άνοιξε διάλογο με την κερκίδα που τον έβριζε…

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ-ΓΣΑ 3-2

Σκόρερ: (2’ Τσόφλιος, 43’ Πρέντι, 62’ Ξεζονώτος, 26’ Κοντοβάς, 29’ Στουρνάρας)

Διαιτητής: Κουφογιάννης

Βοηθοί: Χλεμπογιάννης, Νικογιάννης (Φωκίδας)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ (Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Χρυσαφόπουλος, Νικολόπουλος, Γκογκομήτρος (32’ Σιδέρης), Ξεζονώτος, Μητσόπουλος (71’ Αγγελόπουλος), Τομόρι, Τσόφλιος (80’ Καμαρά), Πρέντι Ντούνης, Νουλάς (93’ Παπανικολάου)

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Σταματίου): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Σαββίδης, Θωμαίδης (63’ Φαράντος), Κυπτίου, Στουρνάρας, Φλίγκος, Αλεξανδρής, Κοντοβάς

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου