ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ελλείψεις… αλλά με αισιοδοξία

με-ελλείψεις-αλλά-με-αισιοδοξία-162029

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, απουσίες αλλά και αισιοδοξία για καλό ξεκίνημα στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, ο Γ.Σ. Αλμυρού, μετά το ρεπό που είχε στην 14η αγωνιστική σήμερα (3μ.μ.), έχει το πρώτο του ματς για το 2018, παίζοντας εκτός έδρας κόντρα στον Οπούντιο στο Μαρτίνο…

Οι αρκετές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών έχουν αποδυναμώσει το ρόστερ του ΓΣΑ, και αν έως το τέλος του μήνα πρόκειται να υπάρξουν προσθήκες, για το σημερινό παιχνίδι στο Μαρτίνο, ο προπονητής της ομάδας Κώστας Σταματίου δεν έχει 18άδα!!!

Από τον ΓΣ Αλμυρού έφυγαν με μεταγραφή ο Νάκας για τη Ρόδο και ο Κωτσιαρίδης για τον Απόλλωνα Λάρισας, ζήτησαν και αποχώρησαν ο εκ των αρχηγών Αργύρης Κυριάκος (που είχε συμμετοχή σε 6 ματς στον α΄ γύρο και πήγε στον Ρήγα Φεραίο), ο Στέλιος Τσιάτσος (4 συμ.) που θα συνεχίσει στη Δήμητρα, ενώ υπάρχει η «αποχώρηση» του Παναγιώτη Βούλγαρη, που έπαιξε σε 9 ματς λόγω προπονητικής, και τέλος, αν και υπολογιζόταν, απέχει από τις προπονήσεις και ο Τσόγκας (1 συμ.). Ακόμη, από το σημερινό ματς θα απουσιάσει ο Χρ. Χολέβας, που ενώ αναμένεται η επιστροφή του από τραυματισμό, έχει και τάσεις φυγής, ενώ λόγω τραυματισμού θα λείψει και ο Κρανάς…

Ο προπονητής Κώστας Σταματίου μετρώντας απουσίες, αλλά αισιοδοξώντας πως οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να πάρουν το «διπλό», θα έχει στη διάθεσή του τους νεαρούς Ηλία Αράπη (που αγωνιζόταν στους Μυρμιδόνες), τον Θανάση Μπιρμπίλη (που ήταν στον Άθλο) και τον νεαρό επιθετικό Θεόφιλο Πραττή (που είναι από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα).

Ετσι, για τον αγώνα με τον Οπούντιο, στην αποστολή βρίσκονται οι εξής 16 παίκτες: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης, Κιπτίου, Κοντοβάς, Σαββίδης, Φλίγκος, Φαράντος, Τσομπανόπουλος, Πραττής, Μπιρμπίλης και Αράπης.

Από το επόμενο ματς πρώτο έδρας για το 2018 με αντίπαλο το Βελούχι, ένα νέο πρόσωπο θα είναι ο 27χρονος επιθετικός Άρης Μιχάλης που αποκτήθηκε ήδη, προπονείται στον Αλμυρό και τελευταία αγωνιζόταν στην ΑΕ Καραϊσκάκης. O Αρτινός επιθετικός είναι γνωστός έχοντας περάσει και από τον Βόλο, και φέτος ήταν στον Καραϊσκάκη, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Σκουφά Κομποτίου (Δ’ Εθνική), Ολυμπιακού Βόλου (Β’ Εθνική), Πανηλειακού (Γ΄ Εθνική), Ολυμπιακού Κυμίνων (Δ’ Εθνική), Διγενή Λακκώματος (Γ΄ και Δ’ Εθνική), Αναγέννησης Άρτας (Γ΄ Εθνική) και Εθνικού Φιλιππιάδας (Γ΄ Εθνική). Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί ο Βαγγέλης Τσιουρής από τον Σαρακηνό, ενώ είναι γεγονός ότι ο ΓΣΑ εισέπραξε αρκετές αρνήσεις, μέσω υπερβολικών απαιτήσεων από ομάδες και παίκτες!

Πάντως αυτό που ενδιαφέρει σήμερα τον ΓΣΑ είναι νίκη στο Μαρτίνο, και ο Κ. Σταματίου, ποντάροντας στους παίκτες που απέμειναν, αισιοδοξεί για θετικό ξεκίνημα και στο 2018, καθώς μετά την παρατεταμένη αγωνιστική αναμονή και το ρεπό για τον Γ.Σ. Αλμυρού, η ομάδα σήμερα ξεκινά τον δεύτερο γύρο, ενώ στο πρώτο ματς στον Αλμυρό είχε κερδίσει τον Οπούντιο 4-1 (13’,44’, 53΄Φλίγκος, 80’ Νάκας – 38’ Τσόφλιος).

Ο Γ.Σ. Αλμυρού τελείωσε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση και παρέμεινε εκεί, παρά το ρεπό του στην 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Το σημερινό ματς του ΓΣΑ στο Μαρτίνο με τον τοπικό Οπούντιο την Κυριακή 14/1 στις 15.00, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θα το διευθύνει ο διαιτητής Δημήτρης Κουφογιάννης της ΕΠΣ Φωκίδας, και βοηθοί του θα είναι οι Χαράλαμπος Χλεμπογιάννης και Νίκος Τσιπούρας από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου