ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με νέα πρόσωπα για… το καλό του πρόσωπο

με-νέα-πρόσωπα-για-το-καλό-του-πρόσωπ-162041

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με νέα πρόσωπα θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το 2018, και θέλει το πρώτο «διπλό» του β΄ γύρου, στο ματς της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, στο Νεοχώρι Τρικάλων κόντρα στον Διγενή.

Οι νεοαποκτηθέντες παίκτες αναμένεται να δώσουν νέο «αέρα» και νοοτροπία νικητή στον Ολυμπιακό, και δίνοντας στον προπονητή Λάκη Μπακάλη περισσότερες και ποιοτικές λύσεις, να δείξει η ομάδα το καλό της πρόσωπο. Μετά τον Κόλα που έπαιξε για λίγο στο άλλο νικηφόρο ματς με το Βελούχι στον Βόλο, σήμερα ο Λάκης Μπακάλης θα έχει στη διάθεση του και αλλά νέα αποκτήματα, καθώς μόνο ο Καρδιτσιώτης αμυντικός Σάκης Σάββας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (από τη στιγμή που δεν έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στον Εργοτέλη [20/12]). Ο έμπειρος αμυντικός θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Ιτέας στον Βόλο (21/1).

Οι παρουσίες των Στάθη Ρόκα, Αντώνη Καμπλιώνη και του Πέτρου Διβανέ πιστοποιούν πως η ομάδα πρέπει να πείσει για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είναι ομάδα για ψηλά, κάτι που δεν φάνηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, ενώ στη σημερινή αποστολή, σε σχέση με τον α΄ γύρο, νέα πρόσωπα είναι ο Νίκος Μπέικος και ο Δομίνικος Πλουσής… ενώ σε σχέση με το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελούν οι Βασίλιεβιτς, Βαρούχας, Καραμπάς, Καρβούνης, Καράμπελας, Αλαμάνης και Σκανδάλης.

Ο Ολυμπιακός ενισχυμένος, συσπειρωμένος και πιο δυνατός καλείται να συνεχίσει διαφορετικά σε σχέση με τον α΄ γύρο και να δείξει και στο γήπεδο ότι θέλει -και μπορεί-, αρχικά να αντιστρέψει τη βαθμολογική κατάσταση, και μόνο με νίκες να κυνηγήσει έως το τέλος του πρωταθλήματος την καλύτερη θέση στο φετινό σχετικά «μικρό» πρωτάθλημα, όπου κάθε απώλεια έχει «διπλό» κόστος… κάτι που φάνηκε στον κακό α΄ γύρο, όπου οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν με αδύνατους αντιπάλους και έχασαν βαθμούς, δεν σκόραραν στα περισσότερα εκτός έδρας ματς, ενώ κέρδισαν μόνο σε ένα εκτός Βόλου.

Το ζητούμενο πάντα είναι ο καλύτερος β΄ γύρος, αφού ο πρώτος μπορεί να χαρακτηριστεί και απογοητευτικός, με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, με τον Ολυμπιακό όχι απλά εκτός αρχικού στόχου που ήταν η επάνοδος στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αλλά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεχάσει ότι στον α΄ γύρο είχε 5 ματς χωρίς να σκοράρει (Βελούχι, Ιτέα, Φαρσάλα, Θήβα και ΝΠΣ Βόλος)… και ότι έφτασε να πανηγυρίζει πρώτη εκτός έδρας στο Μαρτίνο στην 11η αγωνιστική…

Σήμερα δηλαδή θέλει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη, αφού στις άλλες εξόδους του -εκτός του Μαρτίνου- είχε τα αποτελέσματα: 1/10/17: Βελούχι-Ολυμπιακός 1-0 (58’ Γιαουπλάρι), 15/10/17: Αστέρας Ιτέας-Ολυμπιακός 0-0, 29/10/17: Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός 0-0, 12/11/17: Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός 1-1 (5’Ντόλγκι-25’Θέος), 26/11/17: Αμβρυσσέας Διστόμου-Ολυμπιακός 2-1 (34’, 88’ Χίσι-20’ Δ. Κόκας) και 17/12/17: ΓΣ Αλμυρού-Ολυμπιακός 1-0 (8΄Φλίγκος)

Με τα νέα αποκτήματα όλοι αισιοδοξούν ότι η ομάδα, εκτός του ότι μπορεί να δημιουργεί, πρέπει να είναι και πιο αποτελεσματική και, κυρίως, να έχει διάρκεια, αλλά και τους παίκτες που στη δύσκολη στιγμή θα δώσουν τις λύσεις, γνωρίζοντας ότι μπορεί να κερδίσει ματς ακόμη και χωρίς καλή απόδοση!

Μετά και τη χθεσινή προπόνηση, ο προπονητής των ερυθρολεύκων Λάκης Μπακάλης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στο Νεοχώρι, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διγενή, έχοντας και συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων

Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Ρόκας, Νόνης, Κραγιόπουλος, Τόσκας, Ευθυμιάδης Κόκας Δ., Θέος, Διβανές, Καμπλιώνης, Σέττος, Αγγελής, Κόλα, Λούγκος, Μέμμος, Μπέικος, Πλουσής, Σεχολάρι και Κούτσικος.

Επτά θα είναι άλλωστε και τα νέα πρόσωπα όπως αποκάλυψε η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, κατά την παρουσίαση των 5 νέων αποκτημάτων, αν και το θέμα θα απασχολήσει το Δ.Σ. μετά το ματς με τον Διγενή.

Ο σημερινός αντίπαλος Διγενής βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού στη 10η θέση με 11 βαθμούς, ενώ με έξι γκολ έχει τη χειρότερη επίθεση του ομίλου. Στον β΄ γύρο ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί του Βελουχίου, θέλει νίκες που θα τον ανεβάσουν και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια, αφού μετά το σημερινό ματς με τον Διγενή έχει τα παιχνίδια:

16η: 21/1: Ολυμπιακός – Αστέρας Ιτέας

17η: 28/1: Ρήγας Φ. – Ολυμπιακός

18η: 4/2: Α.Ο. Σελλάνων – Ολυμπιακός

19η: 11/2: Ολυμπιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων

20η: 17/2: Θήβα – Ολυμπιακός

21η: 25/2: Ολυμπιακός – Νίκη

22η: 4/3: ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός

23η: 11/3: Ολυμπιακός – Αμβρυσσέας

24η: 18/3: Ολυμπιακός – Οπούντιος Μαρτίνου

25η αγωνιστική: 24/3: ΡΕΠΟ

26η: 1/4: Ολυμπιακός – Γ.Σ. Αλμυρού

Ένα θετικό ακόμη στον Ολυμπιακό, που ήταν και επιθυμία του κόσμου, είναι ότι στις σκέψεις των διοικούντων του Ολυμπιακού υπάρχει η επιστροφή στο ΕΑΚ του Βόλου για αρκετά ματς, ως έδρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Παπακωνσταντίνου διαιτητής

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Διγενή Νεοχωρίου, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 14/1 στις 15.00 στο γήπεδο της Οιχαλίας, θα διευθύνει ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, που ήταν και στο ματς της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Βελούχι και στον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, όπου οι ερυθρόλευκοι -στη χειρότερη εμφάνισή τους- έχασαν με 1-0. Ο Παπακωνσταντίνου έχει διευθύνει ακόμη τρία ματς φέτος μαγνησιώτικων ομάδων, τα: Αλμυρός-Διγενής 1-0, ΝΠΣ Βόλος-Αμβρυσσέας 3-1 και Ρήγας Φεραίος-Αχιλλέας Φαρσάλων 0-0.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου