ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού

επιχείρηση-ανύψωσης-ηθικού-851206

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο τις τελευταίες ημέρες στη Νίκη. Οι παίκτες του δείχνουν να μην έχουν συνέλθει ακόμη από την ήττα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, που ουσιαστικά ήταν η μισή παραμονή τους στην Β’ Εθνική και ο έμπειρος τεχνικός προσπαθεί να τους πείσει πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί και ότι στα εννιά παιχνίδια που απομένουν όλα μπορούν να αλλάξουν. Φτάνει βέβαια να αλλάξει και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που μετά από την διακοπή έδειξε το κακό της πρόσωπο και γνώρισε μια εντός έδρας ήττα που της «έκοψε» τις περισσότερες ελπίδες σωτηρίας.
Μαθηματικά όμως η Νίκη μπορεί ακόμη να αισιοδοξεί στην ανατροπή και ο Σταύρος Διαμαντόπουλος δεν παύει να υπενθυμίζει στους ποδοσφαιριστές του, ότι ένα διπλό στα Γιάννενα την Κυριακή μπορεί να φέρει τα πάνω -κάτω στην ουρά της βαθμολογίας. Αν όμως έρθει η ήττα, τότε μοιραία ο υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική είναι το πιθανότερο σενάριο. Ο Εθνικός Αστέρας βρίσκεται σε απόσταση τεσσάρων βαθμών και σίγουρα υπάρχει δρόμος να καλυφθεί η διαφορά, αρκεί η ομάδα της Ν. Ιωνίας να μπορέσει να πάρει τα αποτελέσματα που έχει ανάγκη, κάτι όμως που μέχρι σήμερα δεν το έχει καταφέρει σε κρίσιμα ματς που της ήταν απαραίτητα.
Το βάρος έχει πέσει αναμφίβολα στην ψυχολογία, αλλά παράλληλα έντονο «πονοκέφαλο» στον κυανόλευκο τεχνικό προκαλούν και οι τρεις απουσίες που υπάρχουν. Ο λόγος για τους Μπαλάφα, Σίμιτς και Κουτσογιάννη που θα λείψουν λόγω τιμωρίας. Βέβαια οι δυο τελευταίοι έλειπαν και από το περασμένο ματς, με την απουσία του Βόσνιου στην μεσαία γραμμή να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ουσιαστικά το μοναδικό νέο όνομα που προστέθηκε στο απουσιολόγιο ενόψει της εξόδου στην Ηπειρο είναι αυτό του Δημήτρη Μπαλάφα, τον αντικαταστάτη του οποίου αναζητά το προπονητικό τιμ, δοκιμάζοντας σχήματα και πρόσωπα, αλλά στην ενδεκάδα μάλλον θα υπάρξουν και επιπλέον αλλαγές, αφού κάποιοι παίκτες δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Οσον αφορά στην προετοιμασία, χθες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σίμιτς και Τζουλιάνο. Ο πρώτος προληπτικά συνεχίζει να προπονείται μόνος του για το τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει προσβληθεί από ίωση, χωρίς να τίθεται φυσικά θέμα απουσίας του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο Κ. Ιωαννίδης στους «Ζωσιμάδες»
Ο Πειραιώτης διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και της Νίκης την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Ν. Φαντόπουλος (Πειραιάς) και Χ. Μαγιάννης (Αρτας) και 4ος ο Κ. Τζουβάνος (Αρτας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου