ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετράει επιστροφές και γίνεται πιο δυνατός

μετράει-επιστροφές-και-γίνεται-πιο-δυ-486684

Σημαντικές Αργεντίνικες επιστροφές μετράει ο Σάκης Τσιώλης ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Κέρκυρα, όπου στόχος είναι η δεύτερη νίκη έδρας και να σπάσει και η κακή παράδοση που θέλει την Κέρκυρα να μην χάνει στο Βόλο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου είδε με ικανοποίηση τον Αργεντινό μέσο Χαβιέ Ουμπίντες που δεν έπαιξε στο κύπελλο με τον ΟΦΗ και στο ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη να προπονείται και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Αργεντίνος μέσος που έχει και δύο γκολ, είχε χτυπήσει στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και είχε μείνει εκτός μάχης, ενώ τώρα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα, αφού κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημά του σε μικρό χρονικό διάστημα.

Στο ματς με την Κέρκυρα επιστρέφει επίσης και ο άλλος Αργεντινός ο Βιθέντε Μόνχε που επίσης δεν έπαιξε στο κύπελλο με τον ΟΦΗ και στο ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη αλλα και αυτός όπως ο Ουμπίντες είχε συμμετοχή στα προηγούμενα 7 ματς ενώ στο ματς με τη Λάρισα που αποβλήθηκε είχε σκοράρει.

Επίσης θετικά μηνύματα υπήρξαν και για τον άλλο Αργεντινός τον Πάολο Ντανιέλ Φραντζιπάνε, αλλά και για τον Ισπανό γκολκίπερ Χοσέ Μανουέλ Ρόκα που τραυματίστηκε στο ματς κυπέλλου στην Κρήτη…

Ο Ολυμπιακός στην επόμενη τετράδα αγώνων έχοντας τρία ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεθαύριο με Kέρκυρα, άλλα και με Aστέρα Tρίπολης και Kαβάλα και ένα με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας, οι παίκτες του Σάκη Tσιώλη μπορούν να ελπίζουν πως το καλό ποδόσφαιρο που αποδίδουν θα συνδυαστεί και με την όσο το δυνατό καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου