ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Ουμπίντεζ στην ερυθρόλευκη μηχανή

με-ουμπίντεζ-στην-ερυθρόλευκη-μηχανή-487038

Από σήμερα ξεκινάει επί της ουσίας η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενήσουν την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου και το μόνο που θέλουν είναι η νίκη έχοντας πλέον σημαντικές επιστροφές.
Μετά από τρία ισόπαλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ο Σάκης Τσιώλης, οι παίκτες του αλλά και ο κόσμος των ερυθρόλευκων πιστεύουν πως η ομάδα τους είναι ικανή για να ξαναπάρει ακόμη μία μεγάλη νίκη στην έδρα της.
Μέχρι και σήμερα στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει μία ήττα στην πρώτη εντός έδρας αγωνιστική με τον Εργοτέλη, μία νίκη με την ΑΕΚ, αλλά και μία ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Με πέντε εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής και με τρεις μόλις εντός των τειχών αγωνιστικές ο Σάκης Τσιώλης θέλει την ομάδα του να εκμεταλλευτεί στο έπακρο στη συνέχεια τη δυναμική της έδρας του συλλόγου και να πάρει ακόμη περισσότερους βαθμούς.
Πλέον ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει από ότι φαίνεται και τον Χαβιέρ Ουμπίντεζ αλλά και στον Βιθέντε Μόνχε, οι οποίοι και έλειψαν από τα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας. Βέβαια σε αυτά δεν υπήρχαν απώλειες, αφού την περασμένη Τρίτη οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση σε βάρος του ΟΦΗ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στην τελευταία αγωνιστική της Super League μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή.
Πλέον οι επιστροφές κάνουν τον Καρδιτσιώτη τεχνικό ακόμη πιο σίγουρο για την αναμέτρηση του Σαββάτου, όπου η νίκη μοιάζει να είναι μονόδρομος. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει και η συμμετοχή και η ενίσχυση του κόσμου από την κερκίδα.
Αναμφίβολα η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας είναι τέτοια, που όπως έχουν παραδεχθεί παίκτες και προπονητής ο κόσμος αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας είτε εντός είτε εκτός Βόλου.
Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων ενόψει Κέρκυρας θα ξεκινήσει σήμερα στο ΕΑΚ και εκτός του Ουμπίντεζ που περιμένει να δει ο Σάκης Τσιώλης υπάρχει αγωνία και για την κατάσταση των Μανουέλ Ρόκα και Φραντζιπάνε, οι οποίοι όπως φαίνεται δύσκολα θα προλάβουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι.
Δωρεάν μαθητικά εισιτήρια σε Δημοτικά και Γυμνάσια
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει πως για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα διαθέσει 4.000 μαθητικά εισιτήρια δωρεάν σε παιδιά Δημοτικών και Γυμνασίων του Νομού Μαγνησίας. Τα εισιτήρια θα μοιραστούν στους μαθητές από παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που θα επισκεφτούν τα σχολεία το πρωί της Πέμπτης. H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι θα διαθέτει σε κάθε εντός έδρας αγώνα 4.000 μαθητικά εισιτήρια δωρεάν σε Δημοτικά και Γυμνάσια πλην των ντέρμπι.
H προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010 στις 19:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ τους συστήνει να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήριά τους από τα παρακάτω σημεία προπώλησης:
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος, τηλ.: 24210 34507,
Από τα εξής πρακτορεία ΟΠΑΠ:
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, τηλ.: 24210 20720,
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, στη Νέα Δημητριάδα, Βόλος, τηλ.: 24210 53749,
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΚΑΨΙΩΧΑΣ, Ιωλκού 3, Βόλος, τηλ.: 24210 30249,
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 47Α, (Ιωλκού), Βόλος, τηλ.: 24210 32110,
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (έναντι Park Hotel), τηλ.: 24210 33514,
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΨΑΡΟΜΠΑΣ, Ιωλκού 232 με Μαβίλη, 24210 41717
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΠΡΕΝΤΖΑΣ, Περικλέους Γεωργιάδου 7, Αγριά Βόλου, τηλ.: 24280 92953.
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΦΑΣΟΥΛΙΔΟΥ, Αναλήψεως 260, Βόλος, τηλ.: 24210 55167
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170 – Βλαχάβα, τηλ.: 24210 41951
• Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΒΛΑΧΟΥΤΣΟΥ, Κ. Καρτάλη 268-Αχιλλοπούλου, τηλ.: 24210 50430.
Εισιτήρια θα διατίθενται επίσης και από τους Συνδέσμους οργανωμένων φιλάθλων: AUSTRIANBOYS, ΣΦΕΟΒ, VATOSLOCOS.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου