ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Βόμβα» από Γεωργατζή και… μήνυση

βόμβα-από-γεωργατζή-και-μήνυση-170877

Εντύπωση προκάλεσαν τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του Ρήγα Φεραίου, Ντίνου Γεωργατζή ο οποίος σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου ότι: «Ποτέ μου δεν έχω κρύψει ούτε από πού είμαι, ούτε τα συναισθήματά μου για καμία ομάδα, ειδικά για τη Νίκη Βόλου. Είναι κρίμα κάποια άτομα να έχουν καταντήσει τη Νίκη Βόλου να παλεύει για την τρίτη και τη δεύτερη θέση στη Γ’ Εθνική και να παίρνουν τηλέφωνα παίκτες και άλλα άτομα, για να “δώσουμε” το παιχνίδι, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Πρέπει να ντρέπονται. Στο γήπεδο το πήρε πεντακάθαρα η Νίκη Βόλου αυτό το παιχνίδι κι είναι κρίμα κάποιοι να παρακαλάνε παίκτες να “δώσουν” το παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα. Δεν κάνω καταγγελία, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Μας είπαν: “Έχετε πέσει, δώστε μας το παιχνίδι”. Ονόματα δε θα πω, ξέρουν οι ίδιοι. Τους κοιτάω στα μάτια όλους, είμαι από τη Νέα Ιωνία κι είμαι άνδρας και τα λέω τα πράγματα όπως έχουν. Είναι κρίμα, πραγματικά. Επαναλαμβάνω, το πήρε πεντακάθαρα η Νίκη το παιχνίδι σήμερα και το υπογράφω. Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά είναι κρίμα, διότι η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα. Ξέρουν αυτοί που το έκαναν, είναι κάποιοι που είναι στον περίγυρο της Νίκης. Εγώ ξέρω τι βόμβα έριξα, αυτά έχω να πω». Σημειώνεται πάντως πως από την πλευρά της διοίκησης του Ρήγα δεν συμμερίζεται τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή τονίζοντας πως κανείς… δεν τους πλησίασε. Από μεριάς Νίκης, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Παράπονα για τη φάση του πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Ρήγα έκανε ο Χρήστος Σπαθής για λογαριασμό του Ρήγα Φεραίου αναφέροντας: «Δε συνηθίζω να μιλώ για τη διαιτησία, αλλά θα σταθώ σε μία φάση. Όταν ένα παιχνίδι είναι στην “κόψη του ξυραφιού”, κρίνεται πάντα στη μία φάση, σε μία λεπτομέρεια. Σε ένα φάουλ που εκτελέστηκε από την ομάδα μου, με προορισμό την περιοχή της Νίκης πήδηξα για κεφαλιά, αλλά τραβήχτηκα από αντίπαλο ποδοσφαιριστή και δεν έφτασα ποτέ στην μπάλα. Νομίζω πως ήταν πέναλτι. Τέλος πάντων, δεν άλλαξε κάτι, η Νίκη πήρε τους βαθμούς κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε».

Για την ομάδα της Νίκης, ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος σχολίασε: «Στο πρώτο πεντάλεπτο αιφνιδιαστήκαμε, αλλά στη συνέχεια η αντίδρασή των παικτών μας στον άξονα ήταν εκπληκτική, ειδικά του Μέτσε που ήταν “τείχος” ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε σίγουρο το “μηδέν” στην άμυνά και ευτυχήσαμε, στη μοναδική φάση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, να βάλουμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, δικαιούμασταν ένα ακόμα γκολ, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού και της ομάδας μας. Να πω και κάτι άλλο για το Βελεστίνο, επειδή ακούστηκαν και κάποια πράγματα. Γνωρίζω πως όταν πας εκτός έδρας, πάντα θα σε βρίσουν. Εγώ, επειδή πέρασα ένα χρόνο από εδώ στην καλή ομάδα του Ρήγα, έχω συνδέσει την παρουσία μου με φίλους. Επίσης, η κόρη μου γεννήθηκε εδώ. Οπότε, ορισμένοι άνθρωποι ξέρουν. Εύχομαι στον Ρήγα να συνεχίσει την προσπάθεια, να έχει την ίδια αγωνιστική εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, γιατί σήμερα ήταν καλός κι άξιος αντίπαλος. Αλλά να έχει και στα άλλα παιχνίδια την ίδια εικόνα, για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να παραμείνει στην κατηγορία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου