ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανατροπή… κι ανατροπές

ανατροπή-κι-ανατροπές-487450

Η δεύτερη ανατροπή του ΠΑΟ σε ντέρμπι έφερε ανατροπή στις ισορροπίες στην 8η μέρα της Σούπερ Λίγκα με τους πράσινους να πλησιάζουν τούς κόκκινους…

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων». Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Γάλλος επιθετικός έφτασε τα 30 με την πράσινη φανέλα σε μόλις 35 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα!

Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε για δεύτερη φορά το σκορ σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα χρόνια του επαγγελματισμού. Η πρώτη ανατροπή του σκορ από τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι «αιωνίων» ήταν τη σεζόν 2002-03.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» ήταν η πρώτη του Νίκου Νιόπλια όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού». Να σημειωθεί επίσης πως ήταν τα πρώτα γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ενώ έπειτα από δύο 0-0 που είχε ο Βαλβέρδε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός γνώρισε την πρώτη του ήττα από τους «πράσινους».

Κατά τα άλλα Τρίπολη και Σέρρες πέρασαν τα πιο… ηλιόλουστα απογεύματα της Κυριακής!

Την ώρα που η ομάδα του Βλάχου έφερνε «τούμπα» την Κέρκυρα (1-2), τα «λιοντάρια» προσγείωναν την Καβάλα (1-0) και ο Πανιώνιος κερδιζε την ΑΕΚ!!!

Αντίθετα, «κολλημένος» στις ισοπαλίες έμεινε ο Ηρακλής, που έφερε την πέμπτη συνεχόμενη απέναντι στον Ολυμπιακό Β. (0-0) και η πρώτη νίκη εκτός ήταν νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ στο 1-2 επί του Εργοτέλη.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου