ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φαβορί Ολυμπιακό Β., Γ.Σ.Β και Γ.Σ.Α …το φάιναλ φορ του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ

με-φαβορί-ολυμπιακό-β-γ-σ-β-και-γ-σ-α-το-172281

Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας το φάιναλ φορ του κυπέλλου μπάσκετ της ΕΣΚΑΘ, και τον τίτλο του κυπελλούχου Θεσσαλίας για το 2018 διεκδικούν τρεις ομάδες της Μαγνησίας: ο Γ.Σ. Βόλου, ο Γ.Σ Αλμυρού και ο Ολυμπιακός Βόλου, που είναι φαβορί και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα, και παίζει στον ημιτελικό με τον Αμπελώνα.

Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο στις 5.30μ.μ. θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό ο Γ.Σ. Βόλου και ο Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ στις 7.30μ.μ ο Ολυμπιακός Β. θα αντιμετωπίσει τον Αμπελώνα.

Την Κυριακή στις 6μ.μ. και πάλι στη Ν. Ιωνία θα γίνει ο μεγάλος τελικός. Του τελικού θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε μικτές ομάδες κορασίδων και νεανίδων της ΕΣΚΑΘ

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 6/1

17.30 Γ.Σ. Βόλου-Γ.Σ. Αλμυρού, Διαιτητές: Σταματόπουλος-Γερακίνης- Ζαχαρής, Γραμματεία: Γκαλίδη-Μαυρομιχάλης-Πολύζος

19.30 Ολυμπιακός-Αμπελώνας, Διαιτητές: Δεσλής-Φακίτσας-Ξέρας, Γραμματεία: Πεγιούκα-Μαριτσούδη-Καροτσάκης

Κυριακή 7/1

18.00 Τελικός

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν από την ΕΣΚΑΘ στον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Νομού Μαγνησίας, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ετοιμος ο Ολυμπιακός Β.

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ μετέχει ο Ολυμπιακός Βόλου, με τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου να τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε τα εξής: «Με τη συμμετοχή της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ επαναρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ για τη νέα χρονιά.

Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπασούρη, ταμία, εν ζωή, της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και προέδρου της ΕΣΚ Αθηνών.

Η ομάδα μας αγωνίζεται το Σάββατο στις 19.30 με το Γ.Σ. Αμπελώνα ενώ θα προηγηθεί στις 18.00 ο αγώνας Γ.Σ Αλμυρού-Γ.Σ Βόλου. Οι νικητές θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 18.00 στον τελικό.

Ήδη ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης προετοιμάζουν την ομάδα ώστε να είναι πανέτοιμη για την πρώτη εμφάνιση της τη νέα χρονιά, στην οποία θέλει να πετύχει όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της προετοιμασίας της.

Στους αγώνες θα δώσει το παρών και η γυναικεία ομάδα μας αφού μετά από ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής, ο προγραμματισμένος εκτός έδρας αγώνας με τον ΑΣ Αθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, με τη σύμφωνη γνώμη της γηπεδούχου ομάδας, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 αντί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Ευχόμαστε στις συμμετέχουσες ομάδες, στη διοργανώτρια αρχή ΕΣΚΑΘ, στους διαιτητές και στους κριτές των αγώνων καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ καλεί τους φιλάθλους τόσο της ομάδας μας όσο και του αθλήματος να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να χειροκροτήσουν τους αθλητές και όλους τους παράγοντες του αγώνα και να συμβάλλουν με το τρόπο τους στην αναβάθμιση του θεσσαλικού μπάσκετ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου