ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επισημοποίησε μεταγραφές …βλέπει Ιτέα με κόσμο

επισημοποίησε-μεταγραφές-βλέπει-ιτ-173195

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηνέλης

Τις τρεις μεταγραφές του επισημοποίησε ο ΝΠΣ «Βόλος» που ετοιμάζεται για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής παίζοντας την Κυριακή στην Ιτέα όπου θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου.

Ο ΝΠΣ Βόλος, μετά την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Κολλά από τον Οπούντιο Μαρτίνου, ο οποίος έκανε και την πρώτη εμφάνιση παίζοντας 20 λεπτά προχθές στο ματς όπου η ομάδα του Χουάν Φεράντο επικράτησε με 5-2 του Διαγόρα Στεφανοβικείου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του νεαρού ύψους 1,89 τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και του Φάνη Μαλακασιώτη, που το περασμένο καλοκαίρι ήταν άτυχος καθώς στην προετοιμασία στη Βουλγαρία με τον Πλατανιά, τραυματίσθηκε σε φιλικό ματς της κρητικής ομάδας. Ο 20χρονος βολιώτης επιθετικός Φάνης Μαλακασιώτης προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια ξεκίνησε από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ακολούθως έπαιξε στην Κ20 της Νίκης Βόλου και στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια καταγράφοντας 40 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Την περσινή περίοδο έπαιξε με τη Νίκη Βόλου στη Γ΄ Εθνική μετρώντας 15 συμμετοχές με δύο γκολ και έχοντας 4 ασίστ.

«H Διοίκηση του Volos NFC ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα του 20χρονου επιθετικού Χρήστου Κολλά ο οποίος αγωνιζόταν στον Οπούντιο Μαρτίνου, του 21χρονου Βολιώτη μεσοεπιθετικού Θεοφάνη Μαλακασιώτη και του 19χροου τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ», αναφέρει η ανακοίνωση από τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Βόλος», ενώ μέρες πριν η διοίκηση του Volos NFC ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κυπαρίσση και τον γκολκίπερ Δημήτρη Πατσιογιώργο.

Στο μεταξύ την Κυριακή που αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Volos NFC αγωνίζεται στην Ιτέα κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Για την αναμέτρηση της Κυριακής έχει ναυλωθεί πούλμαν που θα μεταφέρει του φίλους του Volos NFC στην Ιτέα ΔΩΡΕΑΝ.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 10.30 π.μ. μπροστά από το Δημαρχείο και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία της ομάδας και στα τηλέφωνα 24210-27671, 24210-27861.

Προχθές χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, ο Volos NFC με γκολ που σημείωσαν οι Δεμηρτζόγλου, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ντεντάκης και Ζέρης επικράτησε με 5-2 του Διαγόρα Στεφανοβικείου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΘ, ενώ για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή ο Ν.Π.Σ, θέλει να έχει μόνο νίκες, αφού στόχος είναι να μεγαλώνει τη διαφορά και στο τέλος να πανηγυρίσει την άνοδο…

Στον α΄ γύρο ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε τον Αστέρα Ιτέας με 5-0 (25’, 29΄Ηλιόπουλος, 44’ Πέντα, 78’ Ντεντάκης, 86’ Μάντζης), ενώ την Κυριακή στις 15.00 στην Ιτέα για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Γκιάφης από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Νικόλαο Τριανταφύλλου και Νικόλαο Τσιλίκα από την ίδια ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου