ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε αναμονή ενίσχυσης και θετικής αρχής

σε-αναμονή-ενίσχυσης-και-θετικής-αρχή-173253

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Σε αναμονή για την ενίσχυση πιθανόν με τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί (και κάποιοι έχουν συμφωνήσει και προφορικά) βρίσκεται η Νίκη Βόλου, που πάντως στο κυριακάτικο ξεκίνημα του β΄ γύρου από το Βελεστίνο, απέναντι στον Ρήγα, πιθανόν δεν θα έχει νέα πρόσωπα… αλλά θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, θέλοντας θετικό ξεκίνημα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος…

Στόχος της ομάδας να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, και τώρα θέλει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δίχως να χρειαστεί χρόνος προσαρμογής, και φυσικά να καλύψουν κυρίως τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις Μωυσίδη και Γιάκοβλεφ.

Η απόκτηση ενός στόπερ συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση, ενώ πλέον και η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να καλύψει τις δύο πτέρυγες της επίθεσης θεωρείται επιβεβλημένη.

Στο δεύτερο μισό η Νίκη περιμένει και δύο παίκτες που δεν αγωνιστήκαν έως τώρα λόγω τραυματισμού… Ο επιθετικός Αλέξανδρος Αναστασίου φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ο αμυντικός Νίκος Παπαδήμας θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να επανέλθει στο 100%. Είναι βέβαιο πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βοηθήσουν σημαντικά στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, προσθέτοντας ποιότητα και δύναμη στο ρόστερ της Νίκης.

Για την ώρα η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μοιάζει επιβεβλημένη, μιας και μετά την αποχώρηση του Μωυσίδη ως καθαρός στόπερ είναι μόνο ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον Γιάννη Βέργο να αγωνίζεται κατ’ ανάγκη πιθανότατα στο παιχνίδι του Βελεστίνου.

Πάντως με την ομάδα της Νίκης προπονείται ο 24χρονος ο αδελφός του Καρτσαμπά Αλέξανδρος, που αγωνιζόταν στον Πιερικό και ως μεσοαμυντικός και ως στόπερ, και θα αποκτηθεί ….σε αντίθεση με τον αδελφό του Ιορδανίδη, που προτίμησε άλλη ομάδα.

Ο κόσμος αναμένει μεταγραφές, αλλά περισσότερο απ’ όλους αυτοί που θέλουν να ολοκληρωθούν οι κινήσεις είναι οι διοικούντες, που έχουν συμφωνήσει με ποδοσφαιριστές και τους περιμένουν να πάρουν από την ομάδα τους τα δελτία τους, για να υπάρχει η δυνατότητα να τους ανακοινώσουν και επίσημα. Τα πράγματα είναι λοιπόν σε ένα λεπτό σημείο, και γι’ αυτό πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις και να μη διαρρεύσει τίποτα, αφού ήδη κάποιοι έχουν «χαθεί» έτσι … Δύο ποδοσφαιριστές από αυτούς που έπαιζαν σε ομάδα που τους «εγκατέλειψε» και για τους οποίους έγινε προσπάθεια απόκτησής τους από τη Νίκη, κατέληξαν τελικά σε άλλες ομάδες, ενώ και ο Σενεγαλέζος Ντιατά που είχε αγωνιστεί στην Αναγέννηση Κ. και στα Τρίκαλα πήγε στην Ιεράπετρα λόγω του οτι εκεί προπονητής είναι αυτός που είχε στην Καρδίτσα.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας για το Βελεστίνο, το τεχνικό δίδυμο Ξηροφώτου-Μπούις βλέπει μηδέν προβλήματα, με Ιορδανίδη να συμμετέχει στις προπονήσεις, όπως και ο Μπάιριτς.

Στο Βελεστίνο

Σε μια έδρα που δεν έχει κερδίσει παίζει την Κυριακή η Νίκη, και αρχή στις αναμετρήσεις με τον Ρηγα έγινε πριν από δύο χρόνια, με τις ομάδες της Μαγνησίας να κοντράρονται και φέτος για τρίτη χρονιά.

Η Νίκη πέρσι μόνο ως γηπεδούχος τον κέρδισε 2-1 (39’ Νικλητσιώτης, 50’ Παπαδήμας – 36’ Τζοβάρας), ενώ είχε χάσει στο Βελεστίνο 2-0, (6’ Σέττος, 74’ Κυπτίου) και πρόπερσι και τα δυο μεταξύ τους ματς δεν είχαν ούτε νικητή ούτε γκολ.

Μάλιστα και φέτος η Νίκη δεν είχε θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας (1/10/17) από τον Ρήγα Φεραίο 0-1 (23’ Τζοβάρας).

Γκαραγκάνης στο Βελεστίνο

Ο Ιωάννης Γκαραγκάνης θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Νίκη Βόλου, με την ΕΠΟ να κάνει γνωστές τις τριάδες των διαιτητών για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πέρα από τον διαιτητή από την ΕΠΣ Πιερίας, χρέη βοηθών θα αναλάβουν οι Γιώργος Σαλτσίδης και Γιάννης Μηνούδης, από την ίδια Ενωση. Σημειώνεται πως η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. και παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νικόλαος Κεραμίδας από την ΕΠΣ Λάρισας.

Παιχνίδι για τις Κορασίδες στο βόλεϊ

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για τις κορασίδες Α’ της Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι κορασίδες της ομάδας μας θα αγωνιστούν μεσημέρι στις 12μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με αντίπαλο την Αθλεση Λάρισας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της β’ φάσης του πρωταθλήματος των κορασίδων ΕΣΠΕΚΕΛ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου