ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα παιδιά της Νίκης δίπλα στα παιδιά της «Κιβωτού»

τα-παιδιά-της-νίκης-δίπλα-στα-παιδιά-τη-174321

Δίπλα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» βρέθηκαν τα παιδιά της ακαδημίας της Νίκης Βόλου, όπου και μοίρασαν παιχνίδια και αντάλλαξαν ευχές και χαμόγελα το περασμένο Σάββατο. Σε ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, η Νίκη Βόλου έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας παιχνίδια, χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ομάδας μας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών, επισκέφτηκαν την “Κιβωτό του Κόσμου” στο Διμήνι και μοίρασαν παιχνίδια που είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Τα παιδιά συνόδευαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” Στέργιος Φάτσης, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου Γιώργος Κουτσούκης, ο υπεύθυνος ακαδημίας ποδοσφαίρου Άκης Σουγγάρης, ο Σάββας Παυλίδης κι οι προπονητές Φάντζιο Μπούις, Νίκος Σκουφογιάννης και Αντρέας Γεωργίου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους κι ενημέρωση για το έργο του π. Αντωνίου και τις δομές του ιδρύματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, συνεχάρη τους υπεύθυνους για το έργο τους και τη βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά που φιλοξενούν.

Στην “Κιβωτό του Κόσμου” στον Βόλο, φιλοξενούνται περίπου 30 αγοράκια, ενώ συνολικά η Κιβωτός φροντίζει περί τα 600 παιδιά. Παράλληλα, λειτουργεί και καινούργιο πρόγραμμα για ανήλικες μητέρες με τα παιδιά τους.

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά κι Ευτυχισμένο το 2018!».

Αναχώρησαν για το τουρνουά

Σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά για ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα συμμετέχουν από χθες Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές των υποδομών της Νίκης Βόλου, με την αποστολή να αναχωρούν χθες το πρωί από τον Βόλο για την Αθήνα. Στο τουρνουά που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο συμμετέχουν 32 ομάδες και συνολικά 90 ποδοσφαιρικά τμήματα από τα οποία και θα αναδειχθούν 30 νικητές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου