ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δοκιμασίες με τους πρωτοπόρους…

δοκιμασίες-με-τους-πρωτοπόρους-487688

Ρήγας και Πύρασος παίζουν σήμερα (3 μ.μ.) με Τσαριτσάνη εκτός και Ελασσόνα εντός αντίστοιχα στην 7η αγωνιστική του περιφερειακού
 
Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από το μεταξύ τους ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική, Ρήγας και Πύρασος δίνουν σήμερα (3 μ.μ.) δύσκολα παιχνίδια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο Ρήγας αγωνίζεται εκτός με τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης, τη στιγμή που ο Πύρασος υποδέχεται την 4η της βαθμολογίας, Ελασσόνα.
 
Με απουσίες αλλά και αισιοδοξία
Με αρκετές απουσίες αλλά και αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει ο Ρήγας αντιμετωπίζει σήμερα στην Τσαριτσάνη τον πρωτοπόρο Οικονόμο. Η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι είτε η ισοπαλία είτε η νίκη, με το παιχνίδι όμως να είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Ο Οικονόμος, αν και νεοφώτιστος, πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής, έχοντας το φοβερό στατιστικό των 19 γκολ σε μόλις έξι παιχνίδια, παίζοντας κατά διαστήματα φοβερό κι επιθετικό ποδόσφαιρο. Επομένως εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η αποστολή του Ρήγα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη κι αν θέλει η ομάδα του Νίκου Χατζηκυριακίδη να πάρει κάτι καλό, θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν.
Αν προσθέσουμε σε αυτό και τα πολλά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι, με τους Γεωργίου, Λαμπρογιώργο, Μόσιο, Βουραζέρη και Σκλαπάνη να είναι σίγουρα απόντες (οι πρώτοι τέσσερις είναι τραυματίες και ο Σκλαπάνης τιμωρημένος), τότε ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο για τους Βελεστινιώτες. Τα ευχάριστα είναι ότι θα επιστρέψει από τιμωρία ο Σπαθής, αλλά και οι Χατζής, Μπάτης, δίνοντας κάποιες λύσεις στον προπονητή τους. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τσουμπέκος, Σφυρής, Αλεξίου, Γρούνας, Σπαθής, Γούτσιος, Φουρκιώτης, Προβιάς, Τσιαντής, Μπατσικώστας, Μπακάλης, Μαυρίδης, Χατζής, Ζαχαράκης, Βογιατζής, Γάρος, Τριχόπουλος, Κουντούρης, Μπάτης, Δανιλόπουλος, Μιχολίτσης και Ντόντος.
Όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ, τη συνάντηση θα διευθύνει ο κ. Τσιάκος από την Ένωση Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους κ.κ Κιαπέ και Κωνσταντίνου από την ίδια Ένωση.
 
Μόνο για τη νίκη
Μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ρήγα, ο Πύρασος υποδέχεται σήμερα την Ελασσόνα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα δώσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα αλλά και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Η Ελασσόνα πάντως παρουσιάζεται φέτος καλύτερη από πέρυσι, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Άλλωστε δε μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η Ελασσόνα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, μόλις τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Οικονόμο.
Τα ευχάριστα για τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο έρχονται από το μέτωπο των τραυματιών καθώς στο ματς με τους Λαρισαίους θα επιστρέψουν οι Τανάγιας και Στεφανής και θα ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας. Στον αντίποδα τιμωρημένος είναι ο Κόκκας και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση όπως και ο Πετρίδης. Αναλυτικά στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Στούκας, Τσιλίγκος, Αποστολίδης, Γκάγκας, Π. Βούλγαρης, Γεωργιάδης, Τανάγιας, Στεφανής, Δανόπουλος, Ν. Μπασδάνης, Κ. Κίτσος, Κωνσταντάκος, Μπλότσικας, Μπούτλας, Γκιγκιλασβίλι, Φασουράκης, Νούσιας, Αναστασίου και Ταφίλης.
Ο τεχνικός του Πυράσου τόνισε πως η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι και η ομάδα του θα καταβάλει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να φτάσει σε αυτή.
Τέλος διαιτητής ορίστηκε ο Δαμιανίδης από τη Μακεδονία, με βοηθούς τους Μαρκούλη και Λιάρο επίσης από τη Μακεδονία.
 
Το σημερινό πρόγραμμα
 
ΑΟ Καρδίτσας – Λιανοκλάδι
Μετέωρα – Ατρόμητος Σπερχειάδας
Πύρασος Ν. Αγχιάλου – Ελασσόνα
Απόλλων Λάρισας – Μουζάκι
Οικονόμος Τσαριτσάνης – Ρήγας Φεραίος
Απεραντιακός – Πυργετός
Λαμία – Πετρωτό
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου