ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχή όλων το 2018 να είναι του Ρήγα

ευχή-όλων-το-2018-να-είναι-του-ρήγα-176902

Με ευχές για υγεία και ένα νέο χρόνο που θα αποδειχθεί λίγο καλύτερος από αυτόν που έφυγε προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της παραμονής, η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου παρέθεσε μπουφέ σε παίκτες και προπονητές μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης του 2017, στα γραφεία του συλλόγου.

Με χριστουγεννιάτικα γλυκά, αναψυκτικά και ευχές για ένα 2018 με περισσότερες νίκες έκλεισε η προτελευταία προπόνηση του έτους για τους κυανόλευκους. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προσέφεραν από ένα μπουκάλι κρασί στους παίκτες – χορηγία της οικογένειας Αποστολάκη την οποία το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαιτέρως.

Ανάμεσα σε άλλους, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ρήγα, Γιάννης Μπαλαμώτης και η ευχάριστη έκπληξη, που ακούει στο όνομα Νάσος Καρακώστας. Ο δημοφιλής πλέον τραγουδοποιός ένιωσε την ανάγκη να βρεθεί ξανά στο χόρτο ύστερα από καιρό και με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Βόλο και βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου, αφού ο Ρήγας υποδέχεται στις 7 του μήνα τη Νίκη Βόλου, στον πρώτο αγώνα του 2018 αλλά και του δευτέρου γύρου.

Τέλος, οι διοικούντες των κυανόλευκων επιθυμούν να πλαισιώσουν τις ευχές και με δώρα – μεταγραφές. Έτσι κινούνται για την απόκτηση ενός παίκτη σε κάθε γραμμή, αλλά μέχρι στιγμής βρίσκονται ακόμα στην αναμονή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου