ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αέρας… ενίσχυσης στο Βελεστίνο

αέρας-ενίσχυσης-στο-βελεστίνο-178358

Νέα σελίδα θέλει να γράψει ο Ρήγας Φεραίος με τον ερχομό του νέου έτους, όπου θα επιδιώξει να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κυανόλευκοι, μετά τη μέτρια συγκομιδή πόντων στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, κινούνται για την απόκτηση παικτών που θα κάνουν τη διαφορά και θα τους βοηθήσουν να κυνηγήσουν τη σωτηρία τους, στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της σεζόν. Προπονητές και διοίκηση έχουν συχνές συσκέψεις σχετικά με το προφίλ των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν στο Βελεστίνο, ενώ οι διοικούντες της ομάδας ήδη κινούνται υπό μυστικότητα για να βρουν τους εκλεκτούς που θα στελεχώσουν τον Ρήγα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι θέσεις στις οποίες οι Βελεστινιώτες εστιάζουν για την ενίσχυσή τους, αφορούν και τις τρεις γραμμές, καθώς τόσο ένας στόπερ, ένας επιτελικός μέσος αλλά και ένας επιθετικός αναμένεται να αποκτηθούν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά και τις ανάσες που οι ποδοσφαιριστές πήραν τις ημέρες των Χριστουγέννων, η ομάδα μπήκε εκ νέου σε ρυθμό προπονήσεων, ενώ αύριο Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, που είναι Πρωτοχρονιά, θα δοθεί νέο διήμερο ρεπό. Από την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα ενταθεί για τους παίκτες των Σπαθή-Αλεξίου η προετοιμασία ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού της Κυριακής 7 Ιανουαρίου με τη Νίκη Βόλου στο Βελεστίνο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου