ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζάμπολ σήμερα στην Α1 της ΕΣΚΑΘ

τζάμπολ-σήμερα-στην-α1-της-εσκαθ-488093

Τζάμπολ σήμερα στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας της ΕΣΚΑΘ, όπου φέτος συμμετέχουν δύο βολιώτικες ομάδες ο ΓΣΒ, η Ανάληψη και ο Αλμυρός…

Ο ΓΣ Βόλου σήμερα υποδέχεται τη Νίκαια Λάρισας, ο ΓΣ Αλμυρού τους Τιτάνες Παλαμά

και η Ανάληψη παίζει στη Λάρισα με τον Εθνικό.

Ο Αστέρας Λάρισας, ο Α.Σ. Καρδίτσας, ο Κεραυνός Λάρισας, οι Ίκαροι Τρικάλων, η Ε.Α. Λάρισας και ο Ολυμπιακός Καρδίτσας είναι οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 ΕΣΚΑΘ, που σύμφωνα με την προκήρυξη στην 12άδα πρέπει να έχουν περισσότερους από τέσσερις παίκτες τριάντα ετών και άνω (γεννηθέντες το 1980 και μεγαλύτερους).

Επίσης στην 12άδα είναι υποχρεωτική συμμετοχή δυο αθλητών κάτω των 18 ετών (γεννηθέντες 1992 και μικρότεροι). Διευκρινίζεται ότι εφ’ όσον δηλώνονται μέχρι 10 αθλητές δεν ισχύει η υποχρεωτική συμμετοχή αθλητών 18 ετών και κάτω.

Ο πρώτος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α1 σύμφωνα με την προκήρυξη πρωταθλήματος θα ανέλθει στην Γ΄ Εθνική 1ο Όμιλο του Βορρά.

Αν από την Γ΄ Εθνική δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο της Θεσσαλίας ή υποβιβαστεί ένα (1) σωματείο, τότε θα υποβιβαστούν δυο σωματεία στην Α-2, τα δυο τελευταία της βαθμολογίας. 2. Αν από τη Γ΄ Εθνική υποβιβαστούν δύο ή περισσότερα σωματεία της Θεσσαλίας, τότε θα υποβιβαστούν τρία σωματεία, ήτοι τα τρία τελευταία.

 

Ο Γ.Σ. Βόλου

Με νέο προπονητή τον Γιώργο Κοσμάτο αλλά με την ίδια τακτική, δηλαδή βασιζόμενος και στις υποδομές θα παρουσιασθεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, θέλοντας τη γρήγορη και άνετη παραμονή.

Οι Ν.Νάνος, Ι.Κυρλίδης, Κ.Αγκρής, Ι.Κουρουπάκης, Ι.Μακρινάκης, Φ.Μαλισιώβας, Θ.Παυλόπουλος, Γ.Ντάκης, Σ.Χατζόπουλος, Χ.Παπαιωάνου, Ο.Διακουμής, Σ.Ζούρης

,Α.Κόκκας, Σ.Σκαμάγκας, Κ.Σκρίμπας, Θ.Κοντογιάννης, Α.Παλάσκας και Α.Αποστολίδης αποτελούν το ρόστερ του ΓΣΒ.

Η Ανάληψη

Ο Λάμπρος Πρέκας είναι και φέτος ο κόουτς για την ομάδα της Ανάληψης που έχει στόχο να έχει ρόλο πρωταγωνιστικό.

Οι Ν.Μαυροφώτης, Στ.Τσαβές, Θ.Ιλτσόγλου, Γ.Ιλτσόγλου, Δ.Καραθάνος, Β.Γιωτόπουλος, Κ.Γεροκώστας, Γ.Καραφέρας, Γ.Βυλιώτης, Β.Τάγκας, μαζί με τους νεαρούς Ν.Στάμο, Ν.Ζιέμη, Α.Νικολαΐδη, Α.Τζαμτζή, Δ.Σπανό, Κ.Παπαθανασίου, Ι.Μπακρατσα, Θ.Γκοτζαρίδη και Θ.Κορέντη είναι οι παίκτες που αποτελούν το φετινό ρόστερ της Ανάληψης

Ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Θανάσης Φλεβάρης είναι φέτος ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού που στη δεύτερη χρονιά του στην κατηγορία πρόσθεσε και επιπλέον εμπειρία.

Οι Θ.Γώγουλας, Κ.Αλεξίου, Φ.Μαρδέλης, Α.Παλάντζας, Α.Μητρουλάς, Σ.Γκάτσης, Δ.Κωνσταντόπουλος, Β.Θέος, Γ.Κουρκούμπας, Γ.Καραπτσιάς, Ν.Αραμπατζής, Δ.Μπάϊμπας, οι νεαροί Ν.Ματζιώρας, Ν.Λωρίτης, Σ.Τάσος αλλά και οι Θ.Σπανός, Β.Μπάρδας αποτελούν το ρόστερ του ΓΣΑ…

Η πρεμιέρα

Το πρόγραμμα της σημερινής πρεμιέρας στην Α1 ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:

*ΕΑΚ Καρδίτσας (4 μ.μ.) ΑΣ Καρδίτσας-ΕΑ Λαρίσης: (Διαιτητές: Τέγα-Ρουκάς) Γραμματεία: Καβάλας, Κωστοπούλου, Ρίζος

*ΕΑΚ Λάρισας (4.30 μ.μ.) Αστέρας Λάρισας-ΑΣΚ Ολυμπιακός :(Διαιτητές: Νικολούλης-Κυρίτσης) Γραμματεία: Σακαβός, Τσιοτινός, Πετσίν (Γυμνασίαρχος: Γεωργόπουλος)

*Μπάρας Τρικ. (5.30 μ.μ.) Ικαροι Τρικ. – Κεραυνός :(Διαιτητές: Παριανόπουλος- Ζαχαρής) Γραμματεία: Καρύδα, Γκαρτζονίκας, Λεκάτσας (Γυμνασίαρχος: Γκαρτζονίκας)

*Β.Παρασκευόπουλος (5.30 μ.μ.) ΓΣ Βόλου- ΓΣ Νίκαια Λάρισας: (Διαιτητές: Γερακίνης- Βογιατζής) Γραμματεία: Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδου, Απιταγοπούλου (Γυνασίαρχος: Φαρμάκης)

*Κλ. Αγίου Θωμά (6 μ.μ.) Εθνικός Λάρισας – Ανάληψη (Διαιτητές: Φακίτσας -Παπαδημητρίου)

Γραμματεία: Κενανίδη, Καραγιάννη, Οικονόμου (Γυμνασίαρχος: Μωυσής)

*Κλειστό Αλμυρού (6 μ.μ.) ΓΣ Αλμυρού- ΓΣ Τιτάνες (Διαιτητές: Παγώνης – Παπαφωτίου) Γραμματεία: Γκαλίδου, Αλεξανδρίδου, Σακελλαρόπουλου (Γυμνασίαρχος: Κοντοστάθης).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου