ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και ο κόσμος του Ολυμπιακού στο Καυτανζόγλειο

και-ο-κόσμος-του-ολυμπιακού-στο-καυταν-488105

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα παίξει αύριο στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός, αφού η βολιώτικη ΠΑΕ πήρε 500 εισιτήρια για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ενώ οι φίλαθλοι με ανακοινώσεις τους ετοιμάζουν εκδρομές.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της ενημερώνει πως το εισιτήριο του αγώνα στοιχίζει 20 ευρώ και οι οργανωμένοι φίλαθλοι, οι οποίοι θα ταξιδέψουν με τα πούλμαν των Συνδέσμων, θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας), από τους κατά τόπους Συνδέσμους των οργανωμένων φιλάθλων στο Βόλο.

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς-φίλαθλοι από το Βόλο ή κάτοικοι Θεσσαλονίκης και την ημέρα του αγώνα, έξω από τη Θύρα 1 του Καυτανζογλείου αντίστοιχα, από ειδικό εκδοτήριο, δύο ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού (αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια).

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του Καυτανζογλείου.

 

Οι Austrian Boys

Οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής: Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στον τελευταίο αγώνα , όμως όλη Ελλάδα είδε με τα μάτια της το μεγαλείο αυτής της ομάδος που δεν είναι άλλο από το λαό της. Εμείς που ήμασταν δίπλα στην ομάδα και στα πέτρινα χρόνια δε πάψαμε να διαφημίζουμε αυτό τον κόσμο πού διαθέτουμε , συνέχεια, σε σημείο να μας πούνε γραφικούς. Το Σάββατο όμως απέδειξε ο κόσμος τόσα χρόνια ήταν ένας γίγαντας που κοιμόταν και περίμενε τη κατάλληλη στιγμή να κάνει την δυνατή αυτή επανεμφάνιση. Με τέτοια λαϊκή μάζα αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίχτες και η διοίκηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι αποτυχίες και οι επιτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά με αυτή την υποστήριξη του κόσμου η ομάδα μόνο ψηλά θα πάει. Τη Κυριακή η ομάδα μας παίζει στην ιστορική έδρα του γηραιού της Μακεδονίας. Ο λαός θα κάνει ένα ακόμη ταξίδι για τη Θεσσαλική και στο Καυτανζόγλειο. Το club των Austrian Boys διοργανώνει μεγάλη εκδρομή , να δώσουμε το παρών και να γευτούμε τη χαρά άλλη μιας επιτυχίας βοηθώντας τους παίχτες μας να ξεπεράσουν οποιαδήποτε εμπόδιο. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά τις απογευματινές ώρες στα νέα γραφεία μας Αγίου Δημητρίου 19. Όλοι λοιπόν με τα πούλμαν των Austrian Boys, η εθνική οδός θα πάρει το κόκκινο χρώμα το πρωί της Κυριακής.

* Στην πορεία του ταξιδιού θα πραγματοποιηθεί στάση στο μνημείο του ΠΑΟΚ για να καταθέσουμε στεφάνι στους αδικοχαμένους οπαδούς.

Οι Vatos Locos

Ο νέος σύνδεσμος φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου Vatos Locos διοργανώνει εκδρομή αύριο 31 Οκτωβρίου 2010 για την Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον Ηρακλή. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία μας,

Αθηνάς 18 με Αγίου Δημητρίου. Τηλ. επικοινωνίας. 6978687738.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου