ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φάνης Μαλακασιώτης στον ΝΠΣ Βόλος

φάνης-μαλακασιώτης-στον-νπσ-βόλος-180373

Στην τρίτη του μεταγραφική κίνηση γι’ αυτή την περίοδο προχώρησε ο ΝΠΣ «Βόλος» που μετά την απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Κολλά από τον Οπούντιο Μαρτίνου, και του νεαρού τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα από τον ΠΑΟΚ, αποκτά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Βολιώτικου ποδοσφαίρου, τον Φάνη Μαλακασιώτη, που το περασμένο Καλοκαίρι ήταν άτυχος καθώς στην προετοιμασία στην Βουλγαρία με τον Πλατανιά, τραυματίσθηκε σε φιλικό ματς της κρητικής ομάδας.

Ο 20χρονος επιθετικός παίζει στις πτέρυγες, αλλά και ως φορ και παρά το νεαρό της ηλικίας του ήδη έχει εμπειρίες έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και στη Γ΄Εθνική.

Ο Φάνης Μαλακασιώτης γεννήθηκε στις 24/4/1996 και προερχόμενος από ποδοσφαιρική οικογένεια ξεκίνησε από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, ακολούθως έπαιξε στην Κ20 της Νίκης Βόλου και στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια καταγράφοντας 40 συμμετοχές και τρία τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Πύρασο. Την περσινή περίοδο έπαιξε με τη Νίκη Βόλου (που τον «κέρδισε» από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης) στη Γ΄ Εθνική μετρώντας 15 συμμετοχές με δύο γκολ και έχοντας 4 ασίστ.

Ο νεαρός Βολιώτης Φάνης Μαλακασιώτης το καλοκαίρι πήγε στην Σουπερ Λίγκα και στον Πλατανιά αλλά στάθηκε άτυχος στην προετοιμασία του… και τώρα θέλει να συνδυάσει το νέο του ξεκίνημα με άνοδο και την ομάδα του VOLOS NFC.

Ως τώρα μέσα στον Δεκέμβριο ο Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλος από την κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κάνοντας και σχεδιασμό για το μέλλον, έχει προχωρήσει ακόμη στην απόκτηση του επιθετικού Χρήστου Κολλά από τον Οπούντιο και του 19χρονου ύψους 1,89 τερματοφύλακα Γιώργου Μούτσα από τον ΠΑΟΚ.

Επίσης η διοίκηση του Volos NFC ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κυπαρίσση και τον γκολκίπερ Δημήτρη Πατσιογιώργο .

Β.ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου