ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη γιορτή… εκτός γηπέδου

πρώτη-γιορτή-εκτός-γηπέδου-181897

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα της ομάδας των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας στο Εστιατόριο Κ.Χ 1948 στον Βόλο, με τον πρόεδρο των Παλαιμάχων κ. Θεόδωρο Νάκα να παίρνει τον λόγο, ενώ το παρών στη ζεστή βραδιά για τον νεοσύστατο σύλλογο έδωσε και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, όπως και ο διαιτητής της Super League Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Νάκας αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αξιότιμε κύριε βουλευτά, κυρίες και κύριοι, μέλη των Επίλεκτων Παλαιμάχων Θεσσαλίας, αγαπητοί μου φίλοι, καταρχήν ως μέλος των Παλαιμάχων ευχαριστώ για την παρουσία σας, μας γεμίζει χαρά και πάνω απ όλα τιμή. Η ομάδα μας δημιουργήθηκε εδώ και 2 μήνες, την 1η Νοεμβρίου του 2017. Υπήρχε μια σκέψη μια παρέα ανθρώπων, οι περισσότεροι ήταν ένστολοι, γιατί το 70% τη ομάδας αποτελείται από ένστολους και οι υπόλοιποι φίλων αυτών, να κάνουμε μια ομάδα. Ήρθε η στιγμή μετά από 2-3 μήνες αυτό το εγχείρημα να το υλοποιήσουμε. Ξέρετε ότι είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή, όχι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης, αυτής της συγκυρίας, αλλά διότι είναι δύσκολο ως Έλληνες να κάνουμε ένα εγχείρημα αυτού του επιπέδου. Ο πρώτος λόγος του εγχειρήματος είναι η φιλανθρωπία. Να βοηθήσουμε δηλαδή τους συνανθρώπους μας. Ο δεύτερος είναι το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και η σύσφιξη σχέσεων, αυτό που καταφέραμε απόψε εδώ να μαζευτούμε 150 άτομα με ένα τηλέφωνο, μέσα σε μια βδομάδα, γιατί πριν μια εβδομάδα ήταν η ιδέα να κάνουμε αυτή τη χοροεσπερίδα. Και πάλι σας ευχαριστώ, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά για τις άγιες μέρες που έρχονται, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος. Τέλος θα ήθελα να καλέσω στο βήμα τον Χρήστο Μπουκώρο που μας έκανε την τιμή να είναι απόψε εδώ, διότι ο Χρήστος πέρα από φίλος, πέρα από πολιτικός, είναι δημοσιογράφος και είναι του αθλητισμού και βοηθάει πάρα πολύ τον αθλητισμό».

Με τη σειρά του ο Χρ. Μπουκώρος ανέφερε: «Καλησπέρα σε όλους σας, χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία ευημερία, το έχω πει για όλους, για την πατρίδα, για τον λαό μας, για τον καθένα ξεχωριστά. Βέβαια, είστε μαχητές παλαίμαχοι και θα σας ευχηθώ να μείνετε για πολλά χρόνια παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και να μη γίνετε ποτέ απόμαχοι. Να την κλωτσάτε την μπαλίτσα, γιατί αυτό σας δίνει ζωή, σας θυμίζει τα νιάτα, όλοι παίξατε σε κάποιες ομάδες και νομίζω ότι είναι μια δραστηριότητα που ενώνει τον άνθρωπο, μέσα από αυτή τη διαδικασία των παλαιμάχων δυναμώνει τον άνθρωπο από τα δύσκολα προβλήματα της εποχής μας. Χάρηκα ιδιαίτερα με αυτό που είπε ο Θόδωρος, ότι στόχος σας είναι να παρεμβαίνετε και σε κοινωνικά προβλήματα, φαντάζομαι μέσα από αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά και από εκδηλώσεις όπως η αποψινή πετυχημένη εκδήλωση. Εγώ, αγαπητέ φίλε Θόδωρε, θέλω να σου πω ότι θα είμαι δίπλα σας στις δραστηριότητές σας με τις μικρές μου δυνάμεις, γιατί πραγματικά αυτές είναι αξιέπαινες προσπάθειες. Χρόνια πολλά και πάλι σε όλους, υγεία, ευτυχία και χαρά στις οικογένειές σας. Να είστε καλά και να έχουμε μια καλύτερη χρονιά το 2018».

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου