ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία

με-εντατικούς-ρυθμούς-η-προετοιμασία-181918

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ρήγα Φεραίο, που ήδη μετά και τη διακοπή των Χριστουγέννων έχει επανέλθει σε ρυθμούς προπονήσεων και ήδη σκέφτεται το παιχνίδι της 7ης Ιανουαρίου 2018, εκεί όπου για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου.

Οι κυανόλευκοι που ήδη προπονούνται από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου μπορεί μετά και το τέλος του πρώτου γύρου να βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκομιδή 13 πόντων σε 12 παιχνίδια, ωστόσο μένουν πολλοί αγώνες ακόμα για να αντιστρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στον στόχο της σωτηρίας, που είχε ήδη από την αρχή της σεζόν τεθεί.

Μετά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ομάδας στο Βελεστίνο, όπου εκφράστηκε η στήριξη στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και η αναγκαιότητα για ενίσχυση της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, οι Βελεστινιώτες σε ιδιαίτερα καλό κλίμα δείχνουν ότι ξεπερνούν την κακή ψυχολογία που δημιούργησαν τα τελευταία μέτρια αποτελέσματα, που έχουν οδηγήσει την ομάδα σε δεινή θέση.

Με μια καλή εκκίνηση στα επόμενα παιχνίδια, η ομάδα μπορεί να βρεθεί και πάλι στην 7άδα της κατάταξης που δίνει την πολυπόθητη σωτηρία, ψάχνοντας ωστόσο και σε μεταγραφικές λύσεις.

Το διάστημα με την πολυήμερη διακοπή λόγω εορτών αναμένεται να δώσει την ώθηση στους τραυματίες παίκτες της ομάδας να επανέλθουν, ούτως ώστε ο Ρήγας να εμφανιστεί πανέτοιμος ενόψει του εναρκτήριου παιχνιδιού για τη νέα χρονιά με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας, εκεί όπου οι Βελεστινιώτες στοχεύουν στους 3 βαθμούς της νίκης.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου