ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διακρίσεις για τον σύλλογο Ταεκβοντό Ν. Ιωνίας

διακρίσεις-για-τον-σύλλογο-ταεκβοντό-182968

Με αρκετές διακρίσεις κλείνει ο Δεκέμβριος για τον αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Νέας Ιωνίας Βόλου. Ο σύλλογος, με προπονητή τον Ιωάννη Σταματίου συμμετείχε στις 10 Δεκεμβρίου στο πρωτάθλημα 8th Hereya Trophy το οποίο διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές υψηλού επιπέδου από Σκόπια, Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Ελλάδα, Γερμανία, Ρουμανία και Σερβία. Ο σύλλογος συμμετείχε με 7 αθλητές και κατέκτησε 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Αντωνίου Δ. και Τσιρανίδης Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές είναι νέοι στον αγωνιστικό χώρο και παρόλα αυτά στάθηκαν επάξια.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Πασιούδης Θ. ύστερα από 3 αρκετά δύσκολους αγώνες στους άντρες. Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ιμπραχίμι Ν. και Αντωνίου Δ. Επίσης αγωνίστηκαν οι αθλητές Γκάγκας Α. ,Καζεράκης Γ. και Μαλαχιάς Δ., κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση.

Μάλιστα, οι αθλητές του Συλλόγου Ταεκβοντό Ν. Ιωνίας πρόσθεσαν και άλλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου. Στον Πολύγυρο πραγματοποιήθηκε το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα για τη συγκρότηση των κλιμακίων για το έτος 2018, όπου συμμετείχαν οι Ευσταθίου Έ., Καζεράκης Γ., οι οποίοι κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο, αλλά και ο αθλητής Σέρινϋι Ά.
Τέλος, στις 10 Δεκεμβρίου οι μικροί αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε μια εξαιρετική διοργάνωση στη Λάρισα όπου και πήραν το βάπτισμα του πυρός στο αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Σταματίου και τους αθλητές για τις διακρίσεις τους και εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος με υγεία και πολλές επιτυχίες. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου κανονικά για όλα τα τμήματα. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο τον χρόνο. Ελάτε να γνωρίσετε το ολυμπιακό άθλημα του Ταεκβοντό και να γυμναστείτε μαζί μας!
Διεύθυνση: Μιαούλη 50, Τηλ: 2421068234».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου