ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστρέφει για Βελεστίνο…

επιστρέφει-για-βελεστίνο-183320

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις προπονήσεις επιστρέφουν και πάλι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, προετοιμαζόμενοι πλέον για το παιχνίδι του β’ γύρου απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Μία εβδομάδα μετά την τελευταία τους προπόνηση, οι κυανόλευκοι καλούνται από σήμερα να ξεκινήσουν με μια μίνι προετοιμασία, θέλοντας να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο αρχικά απέναντι στην ομάδα του Βελεστίνου, που τους πλήγωσε στην πρεμιέρα φεύγοντας με το διπλό από το Πανθεσσαλικό.

Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους αναζητώντας πλέον ποδοσφαιριστές προκειμένου όχι μόνο να καλύψουν τα κενά από όσους έφυγαν ή θα αποχωρήσουν τις επόμενες ημέρες, αλλά και για να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ, με έναν ολόκληρο γύρο να απομένει και όλα να είναι πιθανά.

Στον Εδεσσαϊκό ο Μωυσίδης

Σεφτέ στις χειμερινές μεταγραφές έκανε ο Εδεσσαϊκός, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Σεραφείμ Μωυσίδη. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου, έμεινε ελεύθερος από τους κυανόλευκους, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση των «τριαινοφόρων», στους οποίους και θα αγωνίζεται στο β’ μισό της σεζόν και στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, βρίσκοντας ως συμπαίκτες τους πρώην επίσης κυανόλευκους Τάσο Ταουσιάνη και Σγουρή Παπουρτζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σεραφείμ Μωυσίδη. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 17 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του κ. Κερμανίδη στη Θεσσαλονίκη. Το ταλέντο του και οι ικανότητες ξεχώρισαν αμέσως, και σε ηλικία μόλις 13 χρονών ετοίμασε βαλίτσες για την Ιταλία όπου και έκατσε για μια πενταετία αγωνιζόμενος με τις μικρές ομάδες της Brescia.

Στα 18 του χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου. Συνέχισε την επαγγελματική του καριέρα σε ομάδες όπως η Καβάλα (Α), ο Βύζαντας Μεγάρων (Β), η Αναγέννηση Επανομής (Β). Ακολουθούν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Β) και ο Παναιγιάλειος (Β) όπου και στις δύο ομάδες διατέλεσε αρχηγός. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε 130 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, 90 στη Football league2 και έχει 7 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση και το καλοκαίρι με τους ανθρώπους του Εδεσσαϊκού, αλλά τότε για προσωπικούς λόγους δεν είχε προχωρήσει η συνεργασία. Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ για αυτό. Στόχος μας είναι να πάει ο Εδεσσαϊκός όσο το δυνατό ψηλότερα, και μέσα από σκληρή δουλειά και διάρκεια να βρεθεί εκεί που ανήκει».

Στο Γηροκομείο Βόλου οι ακαδημίες μπάσκετ

Το Γηροκομείο Βόλου επισκέφτηκαν παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», συνοδευόμενα από τον πρόεδρο της Δ.Ε. του τμήματος Μπάμπη Τουτουτζόγλου, το μέλος της Δ.Ε. Μάνθο Μπάντελη και τον υπεύθυνο Ακαδημιών Χρήστο Αθανασιάδη. Την αντιπροσωπεία της Νίκης Βόλου υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Ραπτόπουλος. Προσφέρθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τις ακαδημίες μπάσκετ της ομάδας. Οι μικροί αθλητές τραγούδησαν τα κάλαντα στους ηλικιωμένους, οι οποίοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους.

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης ακαδημιών διοργανώνεται από τις ομάδες της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Βόλου και του Ολυμπιονίκη με τη συμμετοχή και του Αθλητικού Ομίλου Σουφλάρια. Οι αγώνες για όλα τα ηλικιακά τμήματα των ακαδημιών θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και στο Βάκης Παρασκευόπουλος, ξεκινώντας από σήμερα έως και τις 29 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου