ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπίτι μου, σπιτάκι μου!

σπίτι-μου-σπιτάκι-μου-489257

Μπροστά σε 3.000 φιλάθλους της η Νίκη έκανε την ιδανικότερη επιστροφή στο «σπίτι» της! Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας οι κυανόλευκοι επικράτησαν με 1-0 της Επανομής με γκολ του Ντάνισιτς, που ήταν και από τους κορυφαίους του γηπέδου. Το κέρδος όμως δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί! Ηταν οι γεμάτες κερκίδες, γεγονός που δεν μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους φιλοξενούμενους, είναι ότι το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή του Βορείου Ομίλου της Football League 2 και επίσης απέδειξε ότι σε ένα τέτοιο «Παντελής Μαγουλάς» δύσκολα θα χάσει!

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προπονητή της Επανωμής, Αλέκου Βοσνιάδη στην συνέντευξη Τύπου που εξήρε την ατμόσφαιρα στην «κλούβα». «Αγωνιστήκαμε σε μια ατμόσφαιρα, πρωτόγνωρη για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Πραγματικά δεν μπορείς να συναντήσεις τέτοιες έδρες στην διοργάνωση». Την παρουσία του κόσμου σχολίασε και ο ποδοσφαιριστής της Επανομής, Αλέξανδρος Παπατζίκος στην συνέντευξη Τύπου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σε ένα τέτοιο γεμάτο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Νίκης ήταν εντυπωσιακή».

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας με αυτό το αποτέλεσμα πλησίασε στον έναν βαθμό τους πρωτοπόρους, Εορδαϊκό και Καλλονή. Μάλιστα την ερχόμενη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα της Πτολεμαϊδας στην έδρα της, με στόχο να «πιάσει» πρώτη φορά φέτος κορυφή!

Αποκαταστάθηκε το κλίμα

Το κλίμα ανατράπηκε στα κυανόλευκα αποδυτήρια. Το μόνο δυσάρεστο από το ματς της Κυριακής είναι ότι είδε μια αυστηρή κόκκινη κάρτα ο Διγκόζης που δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει σίγουρα την ομάδα του με τον Εορδαϊκό, ενώ επειδή είναι αρχηγός ίσως να χάσει και άλλο παιχνίδι. Ο Στράτος Γιδόπουλος όμως θα το «παλέψει» για την μικρότερη δυνατή ποινή, μια και ο αντίπαλος παίκτης ακόμα είπε ότι ο Διγκόζης πήρε την μπάλα με το κεφάλι. Επίσης αποχώρησε με πρόβλημα ο Γραμματικόπουλος και σήμερα θα διαπιστωθεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Η Νίκη στο πρώτο μέρος έκανε το καλύτερο φετινό της ημίχρονο. Με την ώθηση του κόσμου της από την κερκίδα μόλις μέσα σε επτά λεπτά μετρούσε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Ηταν καταιγιστική και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο σκορ, αν οι Ντάνισιτς και Βακουφτσής ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια. Με έναν εντυπωσιακό Ντάνισιτς, με τον Σαμαρά να κάνει πολλές κούρσες και να «καταπίνει» πολλά χιλιόμετρα, τον Πετρά να αποτελεί εγγύηση στο κέντρο, τον Διγκόζη να έχει σταθερή παρουσία, τους Γραμματικόπουλο και Βλάχο να είναι ιδιαίτερα κινητικοί και τον Βακουφτσή να έχει τρεις καλές στιγμές στο ενεργητικό του, έδειχνε ότι αυτό το ματς δεν θα το έχανε… Ακόμα και μετά την αποβολή του αρχηγού της στο 66’ έδειχνε ότι κρατούσε το αποτέλεσμα στα χέρια της, αφού με τον νεαρό Παπαδήμα για ακόμα μια φορά να έχει σταθερά καλή παρουσία στην άμυνα και τον Μαϊστρέλλη, εκτός από κάποια μικρολαθάκια, να είναι κυρίαρχος στον αέρα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Η αλήθεια είναι ότι μόνο προς το τέλος ανησύχησε ο πάγκος της κυανόλευκης ομάδας, όταν μέσα σε δυο λεπτά ο εξαιρετικός Κόσογλου, απεσώβησε δυο τετ α τετ των Χασομέρη και Παπατζίκου. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, αλλά τελικά οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος.

FOOTBALL LEAGUE 2 – 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΠΑΝΩΜΗ

1 0

Σκόρερ: 20’ Ντάνισιτς

Κίτρινες: Διγκόζης – Διαμαντίδης

Αποβολή: Διγκόζης 66’ (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αττικής)

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Κόσογλου, Σαμαράς, Καρακώστας, Παπαδήμας, Μαϊστρέλλης, Πετράς, Διγκόζης, Ντάνισιτς (90+2’ Στουρνάρας), Βλάχος, (76’ Σωτρίνης), Γραμματικόπουλος (72’ Νάστος), Βακουφτσής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Πολίτης, Δεμιρτζόγλου, Διαμαντίδης (81’ Κουπίδης), Ασλανίδης, Ευθυμιάδης, Κουρδάκης (67’ Μαυροματίδης), Χασομέρης, Παπατζίκος, Βαγγέλη (74’ Δανίδης).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου