ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Θέλει τη σωστή αντίδραση

θέλει-τη-σωστή-αντίδραση-194111

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τη σωστή αντίδραση θέλει να δείξει στο γήπεδο σήμερα η Νίκη Βόλου, που στο φινάλε του α΄ γύρου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό, στο τελευταίο ματς για το 2017, τον Αστέρα Ιτέας .

Η Νίκη, γνωρίζοντας πλέον ότι μόνο με συνεχή προσπάθεια έρχονται τα αποτελέσματα, σήμερα στις 3 μμ κόντρα στον Αστέρα Ιτέας πρέπει να δείξει αγωνιστική σοβαρότητα, έχοντας πάρει «μαθήματα» την περασμένη Κυριακή που δεν κέρδισε, δεχόμενη γκολ στο 90’ στην Οιχαλία Τρικάλων (1-1 με τον Διγενή)… τώρα θέλει ένα τρίποντο ανάσας, ψυχολογίας και συνέχειας.

Η Νίκη, αφήνοντας στην άκρη… προηγούμενες ατυχίες αλλά και απογοητεύσεις, θέλει και μπορεί να κλείσει με +3 βαθμούς τον α΄ γύρο της Γ΄ Εθνικής, ενώ θα αγωνιστεί χωρίς τον Σεραφείμ Μωυσίδη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες, και μόνος αμφίβολος να αγωνιστεί είναι ο τερματοφύλακας Μένιος Θεολόγης…

Ο Αστέρας Ιτέας, αν και δεν ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια δεν έχει χάσει σε 9 αγώνες και είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τη Νίκη

Η ομάδα της Ιτέας είχε δύο ήττες (από Ν.Π.Σ. Βόλος 5-0 και από Αμβρυσσέα 3-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά στη συνέχεια σημείωσε έξι νίκες και είχε τρεις ισοπαλίες.

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημέρωσε για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση της Κυριακής 17/12/2017 με τον Αστέρα Ιτέας.

«Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Όσοι μικροί ή και μεγάλοι φίλαθλοι θέλουν να λάβουν μέρος στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης παιχνιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας μας, για τη διάθεσή τους σε παιδιά ευπαθών οικογενειών και ιδρυμάτων της πόλης μας, θα μπορούν να αφήνουν τα παιχνίδια που επιθυμούν να διαθέσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην Είσοδο της Β’ Πεζογέφυρας.

Η πρόσβαση στα VIP/Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 17/12/17.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Συγκέντρωση παιχνιδιών

Σε μία κίνηση που έχει σκοπό να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη, προβαίνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, συγκεντρώνοντας παιχνίδια τα οποία θα μοιράσει σε ιδρύματα της πόλης και σε οικογένειες που στερούνται των βασικών αναγκών.

Η ανακοίνωση: Τα παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 συγκεντρώνουν παιχνίδια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των παιχνιδιών γίνεται καθημερινά 16:00-19:00 (υπεύθυνος κ. Σάββας) στα γραφεία των ακαδημιών μας, όπισθεν του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να προσφέρουν παιχνίδια, να είναι σε καλή κατάσταση, κι αφού είναι σε πλήρη λειτουργία, θα χωριστούν ανά ηλικία και φύλλο και θα συσκευαστούν από εθελοντική ομάδα, που θα αποτελείται κυρίως από μητέρες των παιδιών των ακαδημιών μας.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, τα παιχνίδια θα δοθούν σε ιδρύματα της περιοχής, καθώς και σε παιδιά οικογενειών που τα έχουν ανάγκη.

Χρόνια πολλά χαρούμενα και ευτυχισμένα!!! ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924, ακαδημίες ποδοσφαίρου».

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης ενόψει και των εορτών, και σε ανακοίνωση μεταξύ άλλων σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου 29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου