ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να κλείσει θετικά… το πρώτο μισό!

να-κλείσει-θετικά-το-πρώτο-μισό-196850

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, που για την 13η αγωνιστική, την τελευταία για το 2017, θα αγωνιστεί την Κυριακή στον Αλμυρό, «αφήνοντας» για μετά την ενίσχυση.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη την Κυριακή, αφού μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, στο οποίο ξεκίνησε με στόχο την πρωτιά, και μετά από 12 αγωνιστικές είναι οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ματς στον Αλμυρό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο Ολυμπιακός είναι στην -όχι καλή- 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης (και μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), ενώ ο ΓΣΑ, είναι στη 2η θέση και 6 βαθμούς πιο πάνω από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ότι μπορεί να κλείσουν το πρώτο μισό… και να βρίσκονται στις γιορτές… κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού!

Ετσι στον Ολυμπιακό, με χαμηλούς τόνους θα επιδιώξουν το δεύτερο φετινό διπλό στον Αλμυρό, σε ένα ματς που για πολλούς λόγους, για τους Βολιώτες μπορεί να χαρακτηριστεί οριακό.

Στα θετικά για τον Ολυμπιακό είναι ότι υπάρχει γνώση του αντιπάλου, αλλά και των δυσκολιών του αγώνα, η ομάδα προέρχεται από το πρώτο διπλό στο Μαρτίνο, και σε σχέση με εκείνο το ματς ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, που ξεκίνησε στο πρωτάθλημα -στην 11η αγωνιστική- στον πάγκο με νίκη, θα έχει περισσότερες λύσεις, αφού επιστρέφουν ο Στέφανος Βαρούχας (ο οποίος, ως γνωστόν, υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση και ίσως να μην είναι 100% έτοιμος) και ο Γιάννης Καραμπάς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στον Αλμυρό θα επανεμφανιστεί και ο Γιώργος Θέος, ο οποίος δεν έπαιξε στα παιχνίδια με Αμβρυσσέα και Οπούντιο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος…

Ο Ολυμπιακός πάντως, για να κλείσει θετικά τον α΄ γύρο, θα πρέπει στο κυριακάτικο ματς να είναι πιο αποτελεσματικός, αφού ως τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σημειώσει επτά γκολ εντός έδρας και μόλις τρία εκτός, και δεν σκόραραν σε πέντε αγώνες… Τα δέκα γκολ του Ολυμπιακού Β. έχουν πετύχει οι Θέος, Βαρούχας, Δ. Κόκας από δύο, και οι Νόνης, Σεχολάρι, Βασίλιεβιτς, Μέμμος από ένα.

Μαμασούλας διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΣ Αλμυρού και τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό στάδιο Αλμυρού την Κυριακή 17/12 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο σχετικά νέος διαιτητής Γιώργος Μαμασούλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Μαμασούλας έχει 7 διαιτησίες στη Γ΄ Εθνική, μεταξύ των όποιων την περσινή Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Νίκη 1-0.

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Αθανάσιος Μποζατζίδης και Χρήστος Τασόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης από την Ένωση Φθιώτιδας.

Όλες οι διαιτησίες στην 13η αγωνιστική στον 4ο όμιλο είναι:

16/12 : ΝΠΣ Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Δοσκόρης, Κούρλος (Ευρυτανίας)

17/12: Νίκη Βόλου – Αστέρας Ιτέας

Διαιτητής: Σφέτσιας (Σάμου)

Βοηθοί: Στεφανής, Κανιούρας( Καρδίτσας)

ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός Β.

Διαιτητής: Μαμασούλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Τασόπουλος (Μακεδονίας)

Θήβα – Ρήγας Φεραίος

Διαιτητής: Πόγκας (Εύβοιας)

Βοηθοί: Αργύρης, Δάλλας (Εύβοιας)

Αχιλλέας Φαρσάλων – ΑΟ Σελλάνων

Διαιτητής: Σουλίλης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάγκας, Βογδόπουλος (Κοζάνης)

Βελούχι – Αμβρυσσέας Διστόμου

Διαιτητής: Λαθύρης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Καλύβας, Γιάκος (Φθιώτιδας)

Ρεπό Οπούντιος Μαρτίνου

Με Φοίβο για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται το Σάββατο 16/12 η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοικούσα επιτροπή να τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε: «Τον Φοίβο Λάρισας υποδέχεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ , το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Η ομάδα μας, έχοντας το απόλυτο με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, υποδέχεται την ομάδα του Φοίβου Λάρισας, η οποία αγωνίζεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρησή της στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλοντας παράλληλα να προσφέρει και όμορφο θέαμα στους φίλους του μπάσκετ της πόλης μας.

Ο προπονητής μας, Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, θα έχουν απόντες τον Θόδωρο Ίλτσογλου , που θα βρίσκεται εκτός Βόλου, τον Νίκο Τσιαπράζη και τον Κώστα Κολιό.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, που έχουν καταφέρει να έχουν τον Ολυμπιακό του Βόλου μας στην κορυφή, και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη, που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».

Επίσης την κυριακή η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την Α1 θα υποδεχθεί στο ΕΑΚ τον Πανιώνιο…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου